Size dinmeyen kalp sızımdan bahsedeceğim. Babasız büyüdüm ben. Annemle seneler önce ayrıldılar. Annem benim kıymetlimdir. Babamdan çok çekti. Şiddet, aldatılma hepsi vardı. Babam çok asi bir insandı. Çok seveni yoktu. Kendi anne babasına, kardeşlerine de eziyet etti. Sadece arkadaşları çok severdi babamı. Ki bir tek onlara karşı çok sevecen bir insandı zaten. Benim çocukluğum çok heba oldu. Annem çocuklarının yanındaydı en azından. Babam yalnızdı. Kendini alkole verdi zaten. Çok hastalığı vardı . Yine de sarsılmaz bi baba kız ilişkimiz vardı bizim. Ben ona o bana kıyamazdı. Hep uzakta da olsa telefonla görüşürdük, görüntülü konuşurduk. Hayatta tutunduğu tek dalı bendim sanki. Zaten anne babası o çok gençken ölmüş. Kardeşlerinin hepsiyle küs. İç benliğinde hep insanlara karşı güvensizdi. Hep istenmediğini, sevilmediğini, dışlandığını düşünürdü. Bir tek benim ona olan sevgime inanırdı. Babamla olan ilişkim annem hakkında millete yaydığı çirkin bir iftirayla son buldu. Kaldıramadım. Benim annem bir gün gün yüzü görmedi. Çocukları için didindi durdu ömrünce. Namusuna laf edilmesini haketmiyordu asla. Abdestli namazlı insandır annem. Duyduklarımdan sonra babamı arayıp hakaretler ettim. O günden sonra herşey koptu. Sözüme çağırmadım. Küstü. Düğünüme de kendi gelmedi. Son 2 yıldır hiç görmedim babamı. Bir kez annemle gördük annemi çağırdı yürü anne gidiyoruz dedim çektim götürdüm. Babamın yüzüne bile bakmadım. Keşke durup konuşsaydım. Babamı geçen sene kaybettim. Son 1 hafta içime doğmuş gibiydi sanki öleceği. 2 senedir gitmem görüşmem diyen ben son 1 haftadır babama gideceğim, babamı özledim diyordum. Sadece biraz cesaret toplamayı bekliyordum gidince nasıl bi tavırla karşılaşacağımı bilmediğimden. Yetişemedim. Gitti babam. 1 sene oldu ama canım çok acıyor. Onu birdaha göremeyeceğim duygusu içimi parçalıyor. Zaten helalleşemedim. Kendimi berbat hissediyorum. O da beni çağırmadı hiç. Belki de yüzü yoktu. Çağıramadı. En çok içimi acıtan son zamanlarını çok perişan olarak geçirdiğini duydum öldükten sonra hastalığı çok ilerlemiş . Bilseydim böyle yanacağımı bir an olsun yanından ayrılmazdım acısı çok kötü. Nasıl geçecek bu ömür?
Baba bnm hassas cizgim offf
Ay su grip halimle ağlattın beni
1,492,601 soru
24,388,673 cevap
349,141 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın