0 oy
677 göst.
Diğer kategorisinde (854 puan) tarafından

m

image

kizlar az once post paylasmistim elim yandi die yanik kremi aldim ama su topladi bunu patlatmalimiyim zonkluyo resmen napmam lazim 

13 Cevaplar

0 oy
(8,357 puan) tarafından
Elleme cnm patlatirsan içi daha cok acir ambulansi ara hic gidemiosan cnm ya
(854 puan) tarafından
oglum var canim birakicak kimsem yok cocuklada hastane ortamina giremem cok hassas cabuk hasta oluyo yanik kremi aldim surdum ama simdide kabariyo zonkluyo ici napcam sasirdim yarin ilk isim acile gitmek
-Reklam-
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun krem almakla iyi yapmışsınız
(854 puan) tarafından
cok saolun allah razi olsun
(5,117 puan) tarafından
Rica ederim dikkat edin inşaAllah
0 oy
(7,973 puan) tarafından

Serce parmaginin tirnagini kesmeyimi unuttum beybi:D

Onu patlatma kendi kendine kurusun

(854 puan) tarafından
yok kiz saclarimi hep onunla ayiriyorum daha kolay oluyo :-D:-D
0 oy
(4,785 puan) tarafından
Hicccc ellemiyorsun canim hastaneye gidemiyorsan o büllerin icinde iyilesmeye yardimci sivi bulunuyor hastaneye gidersen onlar patlatir ve gerekli kremi sureerler
(854 puan) tarafından
yarin sabah gitcem canim esim gelsin eve bir insallah
0 oy
tarafından
Kuzum patlatınca çok acır iz kalır krem zaten kendi kendine kabarcıkları indirecek ve kurutacak. Çok geçmiş olsun
(854 puan) tarafından
cok tesekkur ederim biraz daha sureyim o zaman tendirdiyotla temizledik uzerine krem surduk hemen emdi ikinciyi surdum kabardi
0 oy
tarafından

Ay bu ne:'( çok geçmiş olsun canım fito krem çok iyi geliyor yaniga benm de gorumcemin eli yanmıştı onunla iyileşti iz de kalmadı çok çok geçmiş olsun sakın patlatma daha çok acır 

(854 puan) tarafından
silverdin onerdiler canim onu aldim surdum hemen emdi ikinciyi surdum kabardi yarin acile gitcem ama ici zonkluyo resmen ben patlatsam diye dusundum nolur acaba dedim kendi kendime sonra da fikir alayim die buraya paylastim yarin doktorlar patlatir zaten buyuk ihtimal
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Of oofffff ay çok kötü olmuş kuzum yaaa 

Patlatma sakın
(854 puan) tarafından
gecer insallah ya cok zonkluyo yarin acile gitcem ama bu seferde acildekiler patlatcak sabaha kadar nasil uyucam bilmiyorum
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Ayyy içim cızzz etti geçmiş olsun çok:(

(854 puan) tarafından
allah razi olsun saolun
0 oy
(11,059 puan) tarafından
Ay nasıl dökuldu kuzum yaaa 

Çok geçmiş olsun çok kötü olmuş 
(854 puan) tarafından
ogluma patates kizartayim dedim o da elimin altindaydi git dedim gitmedi bende uzaklastirayim derken kolum yag tenceresine takildi o da elime denk geldi allahtan cocuga birsey olmadi cok sukur dokulen de elime dokuldu zaten baska bir yerde yag damlasi bile yok nasil oldu hayret ettim ama allah razi olsun
(11,059 puan) tarafından
Ah kıyamam ya vallahi verilmiş sadakan varmış cnm sadece elinde var heleki iyiki çocuğun da yok Allah korumuş ya
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Kantaron yağı sür izi kalmasın çok geçmiş olsun 
(854 puan) tarafından
onu nerden bulucami bilmiyorum annemde soyledi ama malesef su saatde bulamam yarin acile gidicem artik ne der ne verirlerse
0 oy
tarafından
Canım şimdi ne desek boş senin hastaneye gitmen şart 

Onların patlaması lazım yoksa içindeki su yaranı derine indirir kardeşimin de eli öyle yanmıştı 

Krem sür ama böyle olmaz bak deyim ben sana 

Geçmiş.olsun
(854 puan) tarafından
canim esim iste on iki bucukta evde olur o saatdede gidicek araba yok ambulansla gitsem geri gelicek araba yok mecbur sabahi beklicem oglum bir yas uc aylik onu da birakabilecegim kimse yok kremi bile komsuya rica ettimde esi alip geldi saolsun
0 oy
(2,401 puan) tarafından

Oyyyyy çok geçmiş olsun canım yaaaaa :'(

(854 puan) tarafından
allah razi olsun saolun insallah gecer
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Ayyy icim gitti, gecmis olsun. Benimki tost makinasina degdi bukadar degildi ama agri ve zonklama vardi terramycin krem surdum o agri ve siziyi aldi. Elimin ustunde izi kaldi iz icin birsey diyemem ama rahatlatiyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde yag_murr (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 137 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kaavi (2,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 148 göst.
23 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu