Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Emzik kullanmali mıyım
0
oy
256
göst.
2 Nisan 2022
Diğer
kategorisinde
Ebruliiiiii
(
320
puan)
tarafından
soruldu
Bebegim 9 günlük sürekli emmek istiyo sonra hıçkırık tutuyor acaba emzik kullansam mi hastaneden çıkışta hediye 0.6 ay emzik vermislerdi onu deniyim mi ve kaynatmak mi gerek napiyim lütfen fikir verin
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
17
Cevaplar
0
oy
2 Nisan 2022
Canan Karatay
(
7,654
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet kaynatıp verebilirsin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
2 Nisan 2022
Selcan123
(
274
puan)
tarafından
cevaplandı
Eğer seni cok zorluyorsa kullan canım kaynatıp verebilirsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
Akifinannesii
(
1,048
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence kullanın ben gunduz pek vermiyorum almiyo zaten ama gece mamasini bitirince veriyorum uykuya geçişte cok kolay oluyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
Yaprak.k
(
13,119
puan)
tarafından
cevaplandı
Kullanmak istersen kullan canım ama sonra bıraktırmasi zor diyorlar dış damak yapısını bozuyor diyen de var ben almadım Emzik kullandirmamayi düşünüyorum şimdilik daha doğum olmadı
2 önceki yorum göster
2 Nisan 2022
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok ya bıraktırmak zor değil yani en azından bizimki hemen bıraktı oglum 23 aylik daha yeni 1 hafta oldu emzigi bırakalı..ilk gün hariç hiçte aramadı bigun sabah uyandi aldım emzigi dolaba koydum gözünün önünde koydum Metehan artık meme yok dedim bütün gün evde meme yok diye diye heryerde meme aradı asdfahhsfshs normalde koltuk altlarına kaçırıyo oralardan topluyodum gidip koltukların altına bakiyodu ☺☺☺ ve benimki sadece yatmadan yatmaya değil gün içinde de bütün gün ağzındaydi ona rağmen uykusunu da etkilemedi ilk doğduğu zamanlar sadece uykuya geçiş esnasında veriyodum sonralarda uyanikkende emmeye başladı ve bu konuşmasını da cok azda olsa etkiledi 1 hafta oldu biraktirali ve patır patır konusuyo şu şekilde etkiledi bütün gün ağzında olduğu için söylediğim şeyleri tekrar etmezdi çıkarınca elimden almaya çalışırdı inat edip konuşmazdı şimdi herseyi söylüyo tabi bu bende olan herkeste olucak bise değil buna rağmen bana göre emzik büyük rahatlık kızıma tutturamadim bi türlü
2 Nisan 2022
Azkaban
(
2,745
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben emziği 15. Gün verdim. Yoğun bakım bebek hemşiresi arkadaşım var. O benden 2 ay önce doğurdu. Sonra ben . Dedim ki "emziği ne xaman vereyim. Çok yoruldum artık sırtım ağrıyor. Emmiyor da karnı doydu sadece oyalanıyor. Ya da fazla emiyor kusuyor. " O ne dedi biliyor musun? "Geç bile kalmışsın ilk gün niye tıkmadın ağzına " dedi. Kendi ilk gün vermiş. Ve aşırı bilgili bir hemşire arkadaşım. İyi bir üniden dereceli mezun. Hemen verdim bende bi rahatladım ki anlatamam :D
2 Nisan 2022
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende oğluma 10 günlüktü verdim ama kızıma ne yaptiysam tutturamadım anca parmağını emiyo sabaha kadar
2 Nisan 2022
Azkaban
(
2,745
puan)
tarafından
yorumlandı
Nbr Metehan ın annesi oğullarımız adaş. Benim ki de Mete Kaan :D han ile kağan aynı anlamda zaten. Tarihçi olarak bu ismi seçtim
2 Nisan 2022
Prensesmom
(
339
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende kızıma emmesi için çok ugraştım hatta emzigi agzına bantlamıştım. Bile ama yinede tutmadı tutmayan. Bebek tutmuyor benim 2 kız yigenim 3 yaşlarına kadar emzik emdi ama ogluna bir türlü tuturamadı ablam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
Elif&hanim
(
5,490
puan)
tarafından
cevaplandı
Sana ihtiyacı var ondan sürekli memede, bebeğin çok küçük, sonra bıraktırmak ayrı bi dert oluyo bence verme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
N!ho de bana
(
14,429
puan)
tarafından
cevaplandı
Alırsa ver canım
Kaynat biraz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
isimsizonline1
(
1,396
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynat canim biraz cok rahat edersin egerki alisirsa emzige 1-1 bucuk yasina kadar kullan bence uzun sure kullanirsan dis yapısıni bozuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
Havva45
(
257
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım aynı benimde öyleydi 40ım çıkana kadar sürekli emmek istiyorlar ve gazı çok olduğu için emmek istermiş genelde emzir dur biliyorum göğüs uçları biryerden sonra kaşınma ve yara oluyor yorgun düşüyor vücut ama biraz daha dayan çok küçük sarılık olmaması için bol bol emzir şuan 4 aylık olduk azda olsa rahatladım sarılık haftası geçtikten sonra emzik verebilirsin. Ben kaynar suda beklettim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
Azkaban
(
2,745
puan)
tarafından
cevaplandı
Kullan kız bir şey olmuyor. Doğru emziği seçtiysen eğer çocuk bile rahatlıyor. Benim ki beni emzik sanıyordu. Bu sefer de fazla emiyor sürekli kusuyor. Hepsi ayrı dert
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Durduğun hata en büyük yardımcin emzik keşke benimkide emseydi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
defnecn
(
4,785
puan)
tarafından
cevaplandı
5 dakika kaynat ver canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
Hugo
(
1,364
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla emzik degil susturucu diyorum ben :) bence alışmali. Benimki 3 aylik oldu hala tam anlamiyla almiyor emzigi. Denemedigim emzik kalmadi. Evde bir dunya emzik oldu :( kaynat ver bakalim, ama sogumasini bekle icine sıcak su kacmasin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
Ebruliiiiii
(
320
puan)
tarafından
cevaplandı
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
Merveee3427
(
508
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben 1 aylık olduktan sonra verdim meme reddi yaşamamak için hemşire de ilk 1 ay kullanma demişti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
Suravebebisi
(
2,268
puan)
tarafından
cevaplandı
Eğer ki eşim engel olmasaydii ilk gün tutturmustum ama sonra bidaha vermeyince tutmadı okdar mi pişmanım okadar okadarrrr . Bıraktırma zor oluyo diyolar ama inan emzik çok kurtarıcı bisey ben kafamı duvara vurup ateş çıkartmam pişmanlığım gecmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bence hemen kaynat kullan alışsın. İki.çocuk büyüttüm ilk kızım emdi emzik çok düşkündü ağzında varken iki eline emzik alıp geziyodu. Hiç bırakmıcak galiba diye düşünüyodum. Ama çok kolay bıraktı. Dışarda büyük kolaylık oluyo uykuya geçiş kolay oluyo. Küçük kızım tutmadı şuan ben emzik oldum 1 yaşında iki göğüsüm açık uyuyorum birini emiyo birini mıncıklıyo.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Nisan 2022
syma_
(
323
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben 1 haftalık olduğu zaman vermiştim dışarıda hayat kurtarıyor resmen özellikle hastanede emzirmeyi bırakır Ken onu da bıraktırırsın
3 Nisan 2022
Ebruliiiiii
(
320
puan)
tarafından
yorumlandı
Norml bi 0.6 ay emdiği mi verdin yoksa kauçuk emzik diyolar ondan mı verdin
3 Nisan 2022
syma_
(
323