Ya kızımla ilgili birşey dedim anlatm oğlun yardım etmiyor hiç anne dedim (kaynanama) her zmn ki gibi ben kötü oldum el kızı olarak ...esim asker olduğu için yoğun biri ailesi de bunu öne sürüyor çocukla ilglenmez normal bir çocuğa bakmıyorsunuz diye söylenip durdular sonra esim ne konuştu bilmyorm... Babası aradı annesi memeden kesin biz alır bakarız torunuzmuza siz sen karina iş bul evde sıkılmış belli diyerek kocamla konuşuyordu. Bana resmen sen evde boş oturuyorsun babanın evinde çalıştgn günleri unuttun sen de çalış oğlumu anla demeye gettirdi lafı esim ben baktıki.carlicam kappti telefonu allhim benden bir sinnir boşalması kafayı yedirdileer bana bende kayananma doğum gününden birşey almadım.diye çiçek sepetinden çiçek gönderiyorum ve gelmiş bana bunları diyor.ben ne düşünüyorum bunlar ne yapıyor yetmez mis gibi halinize şükür ediceginize hala konuşuyorsunuz diyor ya ben mi abartyiorum kapı pencere tencere dolap ellime.ne.gectise çarptım bir an sinir.bosalmasi.oldu bı baktım.kizim bana bakıyor yaa o kadar kötü.oldm.ki. bu aylarda tek dileğim yaptıklarını çeksinler başka birşey değil Allah'a havale ediyorum yoruldum ya resmen ..
Kızlar uzun oldu kusara bakmayın ...:(