0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde (1,756 puan) tarafından

Geçen sene doğukdan 2 gun sonra ramazan oldu tutamadım haliyle bu sene ölüyorum oruç rahat ama uyku mahvediyo tam daldım uyandı şimdi ayağımda kıpırdanıp duruyo çıldırcam dün oturdum uyanmadı sıpa dün 5 de yattım 8 de kalktım bugun uyuyım uyanıym dedim uyandı kırıpırdanıp duruyo ağlıycam yaa sizde böylemisiniz :'(YİNEDE HERŞEYE BEDEL BAL EVLATLAR 

12 Cevaplar

+1 oy
(2,570 puan) tarafından
Sana bişey diyim mi senin uykun olur onun olmaz. Onun uykusu olur senin olmaz :D niye böyle anlamıs değilim :) Sağlıkla sıhatle büyüsünler :)
(1,756 puan) tarafından
Aynen ya valla erkenden yatar bir dirhem uykum olmaz ama geç yatsın ruh gibi dolanırım ortada neden neden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok şükür hiç zorlanmadim çok güzel geçti vallahi tersine çok enerjiktim benim de 1 yaşına girecek canım 
(1,756 puan) tarafından
Kız enerjiklik değil çok şukur oruçla sıkıntım yok hani gunduz biraz daha fazla ilgilenblym diye sahura uyyup uyanıym dedim geş görki 2 saat kaldı yine uyuyamıycam
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Evet bizimde ilk senemiz geçen sene hamileydim tutamamistim şimdi baya zor oluyor
(1,756 puan) tarafından
Bide kucak delisidir gerçi ordada durmuyo ya ilgi istiyo hiç memnun edemedm ben bu çoçuğu
0 oy
tarafından
12 de yattim 3 de kalktim 5.5 da yattim 6 da kucuk uyandi yanima aldim 7 de buyuk uyandi.. cisim var, cizgilim izlim mi, icim mi yiyim mi vs  sorular sorular ile gunu grcirdik hala ayaktayim
(1,756 puan) tarafından
Allah yardım etsin bacıö önceden sıfır uyukuylada durıyodum şimdi kaldıramıyorum
tarafından
bende cok duskunum uykuya  uyuyabildigimiz kdr artik
0 oy
tarafından

Cocukla ne kolay ki cnm :)

0 oy
(679 puan) tarafından
Ben hic uyuyamuyorum  bide aksama kadar emiyor vallahi
(1,756 puan) tarafından
Allah yardımcımı olsun
(679 puan) tarafından
Amin hele hatfa ici nasil olacak calisiyorum bide allah hepimizin yardimcisi olsun
0 oy
tarafından
Canim 7 aylık benimki bende tutuyorum kucak istiyor ama ben bir bebek arabası bir mama sandalyesine koyiyirum birde çamaşır sepetine oturtuyorum onunu oyuncak koyuyorum sıkılınca da çekiyorum çok hoşuma gidiyor ama yine zorlanıyorum
(1,756 puan) tarafından
Yok bacım valla hiçbişeyden memnun değik beşipe koydum azcık uyuyum diye al diye ağladı ayağıma aldım kafayı kaldırdı durdu
0 oy
(87 puan) tarafından
Çocuklu ramazan çekiliyor kiz benim oglum huysuz ağlak miz miz uykuyu sevmeyen bir çocuk sahurda bir haşlanmış yumurta bir bardak su yiyorum sadece sürekli uyanip uyumadigi için.  Ama eşli ramazan cok zor hic çekilmiyor adam açlığa dayanmiyor duvarlari prizleri tekmeliyor sürekli bir bağırma sinir 
(1,756 puan) tarafından
Töbe Yarabbim sanamı tutuyo sanki tutmasın o zaman kabul oluyodur inşallah
(87 puan) tarafından
Valla bende dün en sonunda sinirlendim öyle dedim oruç sabır işi yaramıyorsa tutma dedim ne diyeyim ki canım inşallah kabul oluyordur
(1,756 puan) tarafından
Yani madem tutamyn tutma
0 oy
(3,694 puan) tarafından

Benim bi de 2 tane :) kızım gündüz uykusunu bıraktı. Oğlum desen şekerleme yapar gibi gece gündüz uyanık,dizlerim titriyor vallahi :)

(1,756 puan) tarafından
Allah yardımcımı olsun valla çok zor
0 oy
(3,486 puan) tarafından
4te zıpladı benimki, 6da uyudu, ben zati 3te sahura kalkmıştım:/ 
(1,756 puan) tarafından
Oyy Allahım 6 da kalktı oturdu kız uyumasa da önemli değil koyınca dursa beşikde yere koysam bişeylet bulup yiyo ordada durmuyo
0 oy
(6,145 puan) tarafından
Oglum 7.5 aylik 9.30 da uyur gece sabah 7 8 arasi uyanir 1 2 saat oynariz severim onu doyururum uyumak ister az once uyudu 11 e kadar uyur 

Sizin kac aylik canim
(1,756 puan) tarafından
11 aylık önceden uyuyodu geç saatlere kadar ama şimdi  8 de kalkıyo bugun 6 da kalktı
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Valla biz de öle 8 de kalktık hala ayakta bnm de aşırı uykum var inşallah uyursa oda öğlene doğru uyuyr ya uyursa uyuuycmmmm zorla acym gözlerimi 
(2,476 puan) tarafından
Bnde yaptım Vala. Kavga nefret bu erkekler yaa
(1,756 puan) tarafından
senin uykıya ihtiyacın mı var diıo robotmuyum ben heralde var çoçuğun ihtiyacı varmış uyusun diye uğraşymrm zaten delirtmekden başka işe yaradıkları yok
(2,476 puan) tarafından
Yemin ederim az önce banda böle söledi bu kadar Bi insan merhamet siz düşüncesiz olmz bari ramazanda yapmasalar yaa
(1,756 puan) tarafından
Bunlara ramazan falan işlemiyo
(2,476 puan) tarafından
Aynn öle valla

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 320 göst.
0 oy
5 cevap 246 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne19 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,293 göst.