0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (518 puan) tarafından
Dün öğlen bezini çıkardım hee konuştuğumu anlıyor herseyocde söylüyor ama kesinlikle çişini söylemiyor dün birkaç kez benim oturtmamla lazimliga oturdu ama kesinlikle yapmadı kalktıktan 5 dk sonra üstüne yaptı 5 kez gün boyu hiç lazimliga yapmadı gece de bez baglamadim zaten gece çiş yapmaz normalde de ama lazimliga oturacağı zaman bas  bas ağlıyor çok bağırıyor çişin var mı dediğim an ciyakliyor ne yapicam ya normalde herşeyi konuşuyor önce 1 hafta boyunca anlattım ama oturmuyor lazimliga ağlıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Tuvaletle ilgili çocuk şarkısı acsaniz? Belki hoşuna gider 
(518 puan) tarafından
Açtım canım hiç umrunda değil çiş yapalım diyince ağlıyor hemen
(2,075 puan) tarafından
Ah benim eltimde çok uğraştı. Bi anda kapının arkasına oraya buraya çişini kakasini yapardi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bence şuan bebeğin hazır değil inatlaşırsan hiç yapmaz unuttuğunda tekrar denemelisin ve denemeden önce böyle böyle diye anlat kitaplar al canım sürekli söyle yumuşak bi şekilde 
(518 puan) tarafından
1 hafta anlattım konuştuk canım hazır gibiydi bezden rahatsız olur gece çiş yapmaz ama asla lazimliga oturup çişini yapmıyor ağlıyor
tarafından
Lazımlığı sevdirin sevmesini sağlayabilirsiniz lazımlıktan korkuyo olabilir sürekli anlatın bebeğinz artık sizi anlayıp konuşuyodur güzelce değil mi
(518 puan) tarafından
1 hafta dır anlatıyorum zaten herşeyi anlıyor ve konuşuyor tuvaletin nasil yapılacağı nereye yapılacağı bütün bilgileri 1 haftadır verdim korkmasin hemen diye ama ağlıyor yine de
tarafından
Üsteleme kuzum demekki istemiyo zorlarsan hiç yapmayacak inatlaşınca
0 oy
tarafından
Ahh ahh aynı derdimiz var benimkide seninkinden büyük ama asla bezi bırakmayı dusunmiyor hiç oralı bile değil. Tuvalete götürüyorum kendimle başka şeylerle uğraşıyor lazimliga oturtuyorum asla yapmaz yani ondan küçük oglum var 20 aylık ona bile diyorum otur ee ni yap hemen oturuyor yapar gibi yapıyor ama bu diğeri 3 yaşında asla öğrenmek istemiyor bende senin  gibiyim bilmiyorum napacam
(518 puan) tarafından
Benimki de öyle canım çiş yapalım dediğim an ağlıyor çok bağırıyor
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Lazimligı sevdiği tarzda alsaydın mesela benim kızım ördek çok sever, ördekli almıştım. Bi de kukulinin beze bay bay şarkısı var onu dinletebilirsin. Ya da pepe'nin ☺️ ilk 2 gün normal altına kaçırması.  Zamanla öğreniyorlar..  Lazimliga vs yaptığında ödüllendirebilirsin. Işte buraya yaparsan şunu yaparız ya da  şunu veririm gibi.. aşşşırı sabırlı olman gerekiyor. Bebek büyütmekte en zor şey tuvalet eğitimi bana göre:) Allah kolaylık versin ikinize de :)  
(518 puan) tarafından
2 tane lazimligi var canım ikisine de yapmıyor çiş yapalım çişin var mı dediğim an çok ağlıyor
0 oy
tarafından
Sende lazimmis oturtma  alaturka  tuvalet yokmu oraya götür  sen yanında otur sen kıyafetinle kal o tek çıkarsın  otur ona göster 
(518 puan) tarafından
Daha çiş yapalım dediğim an ağlıyor ya Çok bağırıyor
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Hazir degildir belki bizde 4 gun oldu bsladik ben normal klozet aparati aldim onunla basladim oturmk hsuna gitti birde sifona bastik hosuna gitti tabiki hemen alisamaz tuvalte de gdyruz gidene kdr kacryoda yani boyle boyle aliscklar bu sabah bezi vardi uyajinca gece bezlyrum anne cis diyo bezi var halbuki:) aliscaklar zamabla
(518 puan) tarafından
Biraz geçsin klozet aparati ile deneyeyim canım
(14,123 puan) tarafından
Lazimlikda aldim ama direk ona alissin dedim.snra

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 165 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 2323 (2,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 311 göst.
0 oy
4 cevap 108 göst.