Kızlar benim bi görümcem var aynı yaşta sayılırız ne yazık ki ayakkabı numaralarımız da aynı kendi çalışıyor kaynanamlar da zengin evleri arabaları falan da var bugün gelmiş diyor ki bana siyah topuklularını versene nerdeyse yine bir ay önce falan da istedi verdim ondan önce sal tunik etek ne istediyse kac kez vermişimdir yani durumları da iyi ama güzel de giyinmiyor hep benden istiyor benim Zaten bi tek eşim çalışıyor küçük bebegim var zar zor geciniyoruz iki çift topuklu ayakkabım var bayramdi düğündü o bahaneyle eşime zorla aldirdim durumuz da çok iyi değil ve baya oldu kaynanamlara gittiğimde koltuğun altında 4 5 çift topuklu ayakkabı gördüm siyah da vardı benimkine benzeyen evde siyah ayakkabı var onu giy dedim o çok yüksek giyemiyom illa seninkini ver dedi bende daha kendim bile toplasanız 5 kez giymedim yani bu sefer veremem dedim yok sen bi ayakkabının lafinı yapiyon 2 saat giyip vercem fln dedi sonra kalkti gitti siz olsaniz ne yapardiniz hakli degil miyim zaten parasi var her düğünde benden istemek yerine kendi gidip alsa yada kendininkini giyse ne olur sanki