0 oy
486 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bu evlendiğimizden beri 3.  ramazan. İlk sene eşimin anne babasını ayrı çağırdım, dede babaanne ayrı çağırdım. Daha sonra eşimin halalarını çağırdım ama kimse beni çağırmadı. Geçen sene de aynı oldu. Hatta geçen sene ilk iftarda büyük bir hazırlık yaptım eşimin anne baba dede babaanne halalarını aynı anda çağırdım bayram havası gibi olsun istedim ama sadece dedesigik geldi diğerleri sonradan ayrı ayrı geldi. Yine beni çağıran olmadı. Bu sene kimseyi çağırmayacağım. Zaten 4 aylık bebeğim var. Babamgille biz öyleydik. Diyelim ki babam halamı çağırdı 1 hafta sonra da halam babamı çağırırdı. Eğer bunlardan biri beni çağırırsa ben de daha sonradan onları çağırırım. Öyle olması gerekmiyor mu? İftarda biri sizi çağırırsa siz de onu yine çağırırsunız. Yanlış anlamayın iftar hazırlığı yapmak istemediğimden değil yine biri beni çağırsa eli kolu dolu giderim daha fazla özenirim. Babamgilin evindeki gibi büyük bayram sofraları kalabalık iftarları özledim 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,621 puan) tarafından
Karşılık beklemeden hayrına yapmak gerekir bence herkes kendi hayrına çağırır ama bebeğim var hazırlık yapmakta zorlanırım dersen o ayri
tarafından
Ben çok seviyorum iftarda kalabalık aileleri. Babamın evindeki gibi olsun istiyorım. Bize misafir gelsün biz onlara gidelim istiyorım.
(2,621 puan) tarafından
Sen istiyorsun anal herkes istemeyebilir canim yapacaksan hayrın için yap karşılık için degil yapmayabilirsin tabi
-Reklam-
+1 oy
(2,554 puan) tarafından
Beni çağırmayani bende cagirmam banane ya. Karşılık beklenilmez evet ama insan kendini ap.tal gibi hissediyor.
+1 oy
tarafından
ilk kaynanamlari cagrcm ama beni cagrmalarini bklemiom ki insallah cagrmazlarda karsilik olarak.
0 oy
tarafından
Karşılık beklemek dogru mu bilemedm ki sen Allah rızası için yapıyorsun sonucta tabu davet etseler hoş olurdu ama senınde zaten bebegın cok küçük bu yılda davet etme belki onlar çağırır
tarafından
Ya inan karşılık ondan değil. Zaten beni çağırırsa biri bir ton hazırlık yaparım. Ama ne biliyim eşimin tüm ailesi iç içe. İftarda birlikte açmak daha iyi olmaz mı
tarafından
Cok guzel olur tabiki şahsen bende isterdim beklerdm de ramazan böyle güzel cünkü ama yapmıyolarsa da bekle bakalm bu sene çagırrılar sen bebekle cok zorlanırsın
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Herkesin yapdigi kendine bence sen çağırınca sana sevap 
0 oy
(2,368 puan) tarafından
İlla birinin cagırmasına gerek yok ki bacım sofrya bi tanecik tabak koysan bi misafir in olsa bile sana cok sevap yazılıyor muş öyle derdi babaannem bereketli aydayız bosver sen sana düşeni yapmssın
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Bizde de cagirdigimiz kişiler  sonra bize cagiriyor ama sizinkkler neden öyle yapmış  bilmiyorum. Simdi sana birileri çağırsın diye mi çağırıyon diyen olur mutlaka illa gelin demsinler tabi ama insan bi bekliyor degisiklik istiyor. Sende kimseyi cagirma canim madem kimse senin gibi düşünmüyor 
0 oy
tarafından
bizde öyledir ben çağırdım diyelim sonra onlar çağırır kim olursa olsun ben bu sene önce eltim kaynanam görümcem çağırcam sonra kendi ailem 2 sefer de bitiririm 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 758 göst.
0 oy
41 cevap 1,676 göst.
+3 oy
22 cevap 686 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (42 puan) tarafından soruldu

412,024 soru

12,403,431 cevap