0 oy
742 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimin kesfetine baktım yine full edepsiz açık kadinlardan ibaret öyle gönderilere bakmadığına yeminler ediyor. E ben de neden o zaman çıkmıyor da sen de çıkıyor diyorum bilmiyorum diyor. Yani arkadaşlarının beğenisi falan da yok o gönderilerde. Arkadaşlarının baktiklari çıkar mi

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ne gariban su arkadaşlar.

Ne olsa arkadaşlarından supheleniliyo :)

Tamamen eşinin baktığı şeylerle alakalı şeyler çıkar canım.

Yemin de etseeee

Hatim De indirse yalan knusuyo

-Reklam-
+1 oy
(16 puan) tarafından

Simdi size muthis bir bilgi paylasicam kizlar toplanin:)

Once arama yerine * yaziyosunuz arama butonuna tikliyosunuz. Acilan sayfada sag ust kosede iki tane alt alta cizgi bir buton var oraya basiyosunuz. Cikan sayfada da izlenilen videolar 'i ve her zaman'i isaretliyosunuz. Sonra en son izlenen tum videolar karsinizdaa :))

Burdan bakabilirsiniz ama izledigi videolara benzer videolar cikiyor canim 

tarafından
Instagram'da oluyor mu bu dediğin canım ben yapamadım
(16 puan) tarafından
Tiktok sandim benn pardonn
tarafından
Vayyy süper bilgi vallahi
0 oy
(421 puan) tarafından
Neye baksan o çıkar belliki bakıyor ve yalan söylüyor
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Telefon sahibnn baktıkları çıkıyo diye biliyorm kuzm 
0 oy
(14,945 puan) tarafından
1 kere denk geldi ve onu izlediyse eğer çıkar canım özellikle girip bakmıştır diyemem ama reklam öneri gibi çıkıyor ya o zaman izlerse de sürekli çıkıp duruyor
0 oy
tarafından
Bazen çıkıyor bende arkadaşlarımın baktıkları ama genel olarak neye bakarsam o çıkıyor 
0 oy
tarafından
En iyisi hiç kullanmaamamak
0 oy
(161 puan) tarafından
Ben evlendigimden beri bazen bakıyordum hemen yüzüne vuruyordum pişman olup üzülüyordu 2-3 ay sonra yine..En son dedim madem bunlara bakacaksın benimle neden evlendin neden bana bunu yapıyorsun beni aldatmışsin gibi hissediyorum dedim instagramini sildi telefona lanet okuyarak.Iyi oldu umurumda deyil birazdaha devam etseydi bosanirdim herhalde.Arakadaslarin baktiklari değil onun baktıklarıdir keşfette neye bakarsan o çıkar 
0 oy
tarafından
Eşin yalan söylüyor. Baskı uygula. İnstegramını tiktokunu kapatdır. Mesaj falan geliyorsa numarasını değişmesi için baskı uygula. 1-2ay böyle geçsin. Sonra sadece instegram ve ya sadece tiktok kullanmasına izin ver. Ve de güveniyormuş gibi davranıb kontrol et.
0 oy
tarafından
Yalan söylüyor hadi arada çıksa tmmda hepsinin öyle olması tesadüf değil. Bu erkekler ne iğrenç ya ramazanda da sapıklığa devam ediyorlar. 
0 oy
tarafından
Eşin baktigi için çıkıyor ne dese yalan 
0 oy
(802 puan) tarafından
Zamanında çok fazla kız ekliydi evlenmeden önce hepsini çıkardım ama keşfette kızlar hala çıkmaya devam ediyor hesabı bende hep açık baksa mutlaka unutur arama geçmişini silmeyi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 4,516 göst.
11 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 401 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Damla berna (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 282 göst.