Abim 9 yillik evliligini sonlandirdi. 2 kizi var biri 8 yasinda digeri 2 yasinda. O kadar zor bir surecmis ki ben kardes olarak bile cok cok kotu hissediyorum kendimi. 8 yasindaki yegenim maalesef cok etkilenmis durumda psikolojisi tamamen bozulmus. Abim yengemle kesinlikle artik olamayacagini soyluyor yalnis cocuklar icin coook uzuluyor. Annem bakiyordu normalde cocuklara yengem de abim fe calistigi icin, annem de cok uzgun ellerimde buyuduler diyor boyle olmasini elbette istemiyor. Yengem fazla dikdator bir kadin hep dedigi olsun ister yalnizca abimle degil cevresindeki herkesle bircok sorun yasar bu yuzden. Evdeki tartismalar bu sebeple buyuyup cogaldigi icin daha fazla cocuklari buna maruz birakmamak icin ayriliyorlar. Ama dedifim gibi buyuk yegenim cökmus durumda, abimle kalmak istiyor annesini istemiyor ve annesindn korktugunu soyluyo. Babaannesinden yani annemden ayri kalmak istemedifini soyleyip agliyor. Cok zor bi surec icindeyiz ailece. Pedagog yardimi alacagiz yegenim icin. Yasayanlar olduysa yazabilir mi gecer mi acaba bu kotu hatiralar, her sey yoluna girecek mi? Ben de il disinda gurbetteyim ama aklim ailemde cok mutsuzum o yuzden lutfen deneyimi olanlar yazabilie mi? Allah kimsenin basina vermesin