0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (3,125 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kizlar hastane için sabahlık yerine kimono alsam pijama üstüne çok tuhaf durmaz değil mi ? En azından plajda filan da giyilir çünkü normalde hep pijama şortla gezerim gecelik sabahlık filan giymiyorum. 

9 Cevaplar

0 oy
(14,420 puan) tarafından
Normal bi durum değil buda kız bebiş geliyo alıver bi tane doğru dürüst 
(3,125 puan) tarafından
Öyle mi diyosun bacım
-Reklam-
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Ben sabahlık almadım ihtiyaç oluyor mu 
(3,125 puan) tarafından
Bence hiç gerek yok hele bu koronada ama işte belki gelen giden olur diye dedim
(5,121 puan) tarafından
Bende o durum pek olmaz o zaman almama gerek yok sanırım ama doğumdan sonra da kullanılabilecek bir şey tercih edebilirsiniz
0 oy
(134,547 puan) tarafından
normal dogurursan hic gerek yok hemen cikiyon zaten ince uzun bi hirka bile olur
(3,125 puan) tarafından
Dimi ya valla ne gerek var bir sürü var hirkam
(134,547 puan) tarafından
ince uzun bi hirkani koy cantaya normal dogumda yatirmazlar zaten bosuna alma ben 2 pijama koymustum cantaya gece dogurdum oglen eve geldim hani vakizdekilerin cogunu kullanmadim ikeadan kilitli poset almisyim herseyi ona koyulmustu hepsi geri geldi eve
(3,125 puan) tarafından
Aynen yok bende ilk doğumda da abartmadim fazla azar azar koydum zaten bir gece kalıp geldim herşey tam yetti bende sadece lohusa takımım vardı gereksiz bişey
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Aldim ama hiç giyinmedim kimono al bence her türlü kullanirsin. Ben de dusunmuştüm almayi sabahlik aldim pişmanim:)
(3,125 puan) tarafından
Ya bende ilk doğumda lohusa takımı aldım hiç gereksiz bişey bı kere giyiliyor. eşime aldiriyim ben kimonoyu dimi hep kullanirim
(1,944 puan) tarafından
Tabi tabi kullanilmiyorki hem biri falan geldiğinde de sabahlik yerine kimono daha güzel durur diğeri pijama zaten kimono normal ev kıyafeti gibi.
(3,125 puan) tarafından
Aynen geçen yaz da almak istiyodum alamadım biraz pahalı gelmişti
(1,944 puan) tarafından
Evet pahalilar ama çeşit cesit olamasi gereken bir sey degil o yuzden bir tane alınabilir. Benin var ama hepsi kisa kisa ben de alacam bu yaz uzun
(3,125 puan) tarafından
Aynen canım bencede
0 oy
(6,084 puan) tarafından
Olur cokda hos durur ben almadim sadece spor 2 pijama takimi aldim o an giydim eve geldim giymedim evde askli şort gezdim hep bosuna masraf yapma bence kimono olur  oda olmasa olur aslinda tek pijama takimi yetiyor
(3,125 puan) tarafından
Aynen canım bende pijama takımı alcam zaten ama sabahlık filan sevmiyorum ya kimono alırım ya da ince hirkalarimdan koyarım bakalım
0 oy
(13,744 puan) tarafından
Ben kapalıyım normalde de giyebilecegim belden bağlama uzun bi ceket aldım sabahlik yerine
(3,125 puan) tarafından
Dimi ya gereksiz giyilmeyecekse
(13,744 puan) tarafından
Aynen canım bu pahalilikta gerek yok bence ben de kapalıyım diye aldım yoksa almzdim
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Sanırım ilk doğumun 2. Olsa kim o ya düşünmeden:))))
(3,125 puan) tarafından
İkinci doğum da ilkinde lohusa takımı aldım çok gereksiz bir iki kere giyip attım boşa para en azından diyorum giyeceğim bişey aliyim
(4,962 puan) tarafından
Kesinlikle evet canım
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Olur hiç gerek olmuyor ben kaç tane aldım bir işe yaramadı. Zaten doğumhane kısmı soğuktu battaniyeye sarındım hep 
(3,125 puan) tarafından
Sezaryen mi oldunuz
(1,171 puan) tarafından
Hayır normal doğum
(3,125 puan) tarafından
Bende çok yaniyodum ya ödem den heralde
(1,171 puan) tarafından
Ben de dondum ya titredim böyle
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Ben sabahlık almadım uzun siyah hirkam vardı onu koydum bence istediğini kullan ihtiyaç olanı al bence
(3,125 puan) tarafından
Dimi haklısınız valla kullanılmayacak şeye para vermek boşuna çok saçma
(1,541 puan) tarafından
Aynen öyle hele bu zamanda daha çok üzülüyor bence ilk plan yap öyle çık alışverişe neler alman lazımsa

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 228 göst.
25 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneliff (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 605 göst.
22 Mart 2019 Diğer kategorisinde ömürlüğüm (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,264 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fadime erekli (1 puan) tarafından soruldu

410,551 soru

12,350,836 cevap

40,489 kullanıcı

Kategoriler

...