0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,572 puan) tarafından
Kizim 19 aylik devamli hasta oluyor. Parka gidelim diger gune hasta ornek yani. Az bi ruzgar alsin hasta sonu antibiyotige kadar gidiyor. Neler yapiyorsunuz veriyorsunuz cocuklariniza, bana ne onerirsiniz 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hastalanmayan çocuk sayfasına bak istersen sarımsak oneriyo
(1,572 puan) tarafından
Hangi site de o sayfa
tarafından
Instagram cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim nazarlardan korusun kızım hasta olmaz pek vitamin falan hiç bişey vermiyorum ama kuru meyve kuruyemiş taze sebze meyve çok sever her şeyden de alır yediriirim 
(1,572 puan) tarafından
Masallah canim
0 oy
(123,312 puan) tarafından
dogdugundan beri hergun duzenli d vitamin veriyorum balik cok yediriyom hani omega icin kuruyemisler hergun veriyom ozellikle kurutulmus muz cok seviyo cok veriyom
(1,572 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Ocean multi veriyordum şimdi pek hastalanmiyorlar bu ara möllers ve Zühre ana kids kullanıyoruz 
(1,572 puan) tarafından
Bunlar balik yagi mi
tarafından
Ocean multi balikyagli multi vitamin. Mollers de balikyagi ve d vitamini var
0 oy
tarafından
Beslenmesine özen gösteriyorum kuru üzüm pekmez elma portakal muz  et tavuk hamsi  yoğurt patates kızartması toz tarhana çorbası makarna ayran  özellikle yani anlayacağın azar azar herşeyden yedirmeye çalışıyorum ara öğünlerde meyve ve kuruyemiş yada kuru meyve felan veriyorum benim ki sarı civciv alerjisi varmış 4 yaşına kadar çabuk hastalanır mış doktorumuz öyle dedi o yüzden beslenmesine çok dikkat ediyorum. Birde çok öyle kat kat giydirmem çok bastırmam yaz geldi mi hergün dışarı çıkarmaya çalışırım güneş d vitaminin alsın diye öyle 
(1,572 puan) tarafından
Anladim canm benm kizim da ayirmaz birseyi sey. Cok sukur ama cok terleyen bir bebek. Ev soguk olsun uyurken yine terler belki ondan oluyo bilmiyorum
0 oy
(15,475 puan) tarafından
Sarimsak yiyor. Çok seviyor. Gerçekten faydali oluyor. 
(1,572 puan) tarafından
Her gun 1 dis sarimsak yese yigurtla sorun olur mu
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Propolis kullaniyorum byradan biri tavsiye etmisiti Allah razi olsun artik hafif atlatiyoruz cok sukur
(1,572 puan) tarafından
Onu nerden alabilirim ne diye geciyor
(5,273 puan) tarafından
Ari hayat selma aydin ürunleri diye geciyor canm
0 oy
tarafından
İlikli kemik suyu yapiyorum yedigi her yemeğe 1 bardak koyuyorum. Meyvesini eksik etmiyoruz. Bide mevsiminde ki sebze meyve yediriyorum. 
(1,572 puan) tarafından
Tesekkur ederim bende corbalarina hep atarim sulardan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,315 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 118 göst.
20 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (178 puan) tarafından soruldu

406,593 soru

12,196,340 cevap

36,738 kullanıcı

...