Kızlar 3 yaşında kızım var 10 gün sonrada doğumum herkes diyorki sen yandın artık nefes bile zor alcaksın yardım edenimde yok her gece kadınların dedikleri düşüncemde kizin daha küçük ne acelen vardı bilmem ne acır gibi bakmalar Allah kolaylık versin sana işin zor gibi cümleler psikolojimi alt üst oldu gerçekten iki çocuk çok mu zor tecrübeli anneler yazarsa beni çok mutlu edersiniz...sevgiler
Allah yardimcin olur kuzum korkma
Hayır cnm çok güzel benim oglumda 3yaşında ve kızımda 4 aylık oğlum bazen beşiğini sallar oyun oynar onunlan susması için bazen bezini veririm o çöpe atar suyunu bana getirir mutfaktan yani çookk güzel ama birazda kıskanç
Hayır hiç zor değil bence en zor olan şey eğer çocuklar okula gidiyorsa ve hamileysen daha zor çünkü evde olan çocuğun zararı yok herşey sizin elinizde eşit tutar ve ayrım yapmazsanız ikisinide idare edersiniz bebek doğduğu zaman sık sık onunla ilgilenmek zorunda kalıyorsunuz ister istemez ama diğerleri bunu fark ediyor ve kıskançlık yapıyor ama siz bunu öyle bir şekilde yürütmelisiniz ki ikisininde eşit olduğunu fark edebilsinler herşey gönlünüzce olsun
Yoo zannetmiyorum bende yeni doğum yaptım ama zaten oğlum 4 yaşında zorluk olacağını sanmıyorum hem sen kimseye bakma bence ikisiylede çok güzel baş edebilirsin
Valla cnm soyle diyim bi kizim 20 biri 2 aylik kizlarm var yani aralarinda bir bucuk ys var valla bacm ben cok zorlnym annem bi kac gun yardn etti anca kaynanam koyde tek basimayim beni goren aciyor yaslandim kz ama senin buyuk kz belki anliyordur bnm buyugu anlamaz eve cekmecelere girer evi altini ustune getir bende kucuguyle. Ugrasyrm elim kolum bagli izlyrm ama gun gectikce iyi olup toparlaniyorm en azindan buyuk kizima arkds olur diyorm oynayp ederler sonra abna yardim ederler
25 yaşundayım 3. Çocuğu doğurcam bana zor gelmedi
1,487,005 soru
24,309,343 cevap
344,634 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın