0 oy
117 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,247 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ya ben geceleri asla uyuyamıyorum dün 10 11 sıralarında çok az uyuyup bianda kalktım kalbim küt küt atıyor uyandığımda sonra sabah 5 e kadar uyku tutmadı asla ve başka zamanlarda öyle sabah kaçta kalarjsan kalkayim asla gece uyuyamıyorum buda günümüzü çok fena etkiliyor ne ev işi yapabilecek halim nede çocukla ilgilenecek halim oluyor papatya çayı içtim onun faydası da olmadı hiç ne yapmalıyım bu sebebten dolayı hastaneye gidilir mi oeki

3 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Canım kardeşim yaşıyordu uykusıszluk sorunu psikiatriye gitmişti hap kullanıyordu ama pek fayda görmemişti sen yine de bi randevu al bende ikinciye gebeyim sürekli bir uyku anlatamam Allah benden alsn sana versin 
(3,247 puan) tarafından
Ay valla saol canim ya yok Allah yok bir saafit telefon elimde değildi dalamafim hala ee sahuruda bekleyince saf gibi oluyorum bu sefer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunun için tabiki gidilir çarpıntıyla uyandığını söylüyorsun normal değil. he belki sadece uyku bozukluğu sorunu yaşıyor olabilirsin ama görünmelisin doktora. Stresten, tv karşısında ya da ışıkta uyumaktan, akşam saatleri çay kahve kola gibi kafein içeren şeylerden uzak dur doktora gidene kadar.
(3,247 puan) tarafından
Evet deavmli öyle az önce daldım yine çarpıntı şimdi bir saatir dönüyorum yok Allah yok
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Panik atak olabilir başka bir rahatsızlık olabilir psikolojik veya fiziksel olma ihtimallerime karşı psikiyatri veya dahiliye ye gitmeni öneririm 
(3,247 puan) tarafından
Fiziksel ne gibi olabilir canim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 401 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 294 göst.
0 oy
4 cevap 178 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy