0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
Bebeğim bu gece yarım saat bi saat duruyor sonra hareket ediyor yarım saat sonra duruyor acaba uyuma düzenimi başladı yada ben mi öyle hissettim gündüz hareket halinde olduğum için anlamıyorum hareket ettiğini bazen

1 cevap

0 oy
tarafından
Karnindaki bebektenmi bahsediyon kizzz 
(609 puan) tarafından
He kız :)))
tarafından
Kız onların uyku duzenimi olurr uyaniktir o şimdi öyle yarım saat tenvir uyuyup uyanmaz tekme atmiyordur
(609 puan) tarafından
Bilmiyorum ki bende canım öyle bişeyleri oluyormus diye okumuştum bi yerde ama hangi haftalar bilemem :))
tarafından
Daha büyüyünce bu seferde niye bu kadar tekme atıyor diyorsun uykudan firlayinca görürsün uyku düzenini sjsjs

Zaten doğunca uyku yok o farkli
(609 puan) tarafından
Yok kız demem herhalde cok istiyorum uyandırmasını tekmeyle suan da bile tekmesini yakalamak için uğraşıyorum :))
(609 puan) tarafından
Olsun kız onun da güzel yanları olur :))
tarafından
Canimi çok yakıyordu agliyordum bazen☹️niye hiç durmuyor diye sıkıntılı bir gebeligim vardı smdi 5 buçuk aylık hala tekmeliyor zjjs
(609 puan) tarafından
Doğdu dimi canım

Benimde kanamam agrım vs cok oldu ilk 3 ay hiç yataktan kalkmadım lavoba ihtiyacı hariç
tarafından
Benimki doğdu darısı başına

☹️Tansiyon kalp düşük riski erken doğum diye diye habire yatış verdiler biraz skintilarimda vardı

38 de doktor yeter dedi aldi
(609 puan) tarafından
İnsallah canım hayırlısı saglıkla insallah
Rabbim bebişine sağlık huzur versin insallah

Tansiyon cok indi çıktı benimde suan iyiyim elhamdülillah ama ileriyi bilemem
Olsun canım üzülme bak masallah saglıkla almışsın kucağına rabbim hayırla güzellikle büyütmeyi NAsip etsin insallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 279 göst.
0 oy
6 cevap 319 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde melekcengi51011gmai (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 317 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Arzuylcn41 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu

408,659 soru

12,280,724 cevap

37,877 kullanıcı

Kategoriler

...