0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (1,212 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar arkadaşlar makinam malesef bozuldu byle uyguna çekim gücü çok güzel olan makina önerisi istyorm kokulara karış biraz takintiliyim sulu süpürge dusunuyom içine yumos koyup evi süpürdmmu her taraf miss gbi koksun istyorm sizce sulumu iyi yksa toz torbalimi veya filitrelimi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende fakir turbo veyron XL  var torbasız memnunum 
(1,212 puan) tarafından
Kaç volt cnm
-Reklam-
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Cekim gucunu kategoriden anlayabilin. Bende buyuk roventa animal cyclonic var 4A. Yani bu 4a demek, halida da en iyi cekiyor, zeninde de, parkede falan. Ileri dogru gider harfler, ve cekim gucu azalir. Buyuk olarak roventa, pratik olarak korkmaz tempratik, robotta da xiaomi vacuum essantinal. 3.üde birbirinden iyi. 
0 oy
(920 puan) tarafından
Sakın sulu alma valla hem ağırlık yapyor hem dokmedin gibi koku yapyor hem tüm makine içi her temizlemeden sonra komple temizlenen lazım bir kere çocuhum küçüktü kaynanamlar gelcekti bnde iki gün önce makine atmıştım o su kalmıştı değişme fırsat yoktu bir makine oraları temizlemk için açtım affedersin bol kokusu heryeri aldı bnce alma cnm ttoz torbasız al
(920 puan) tarafından
Cnm bide sulu içine yumos demisin bn koydin heryer kopuk köpük oldu ve içini yakabilir koyma
(4,901 puan) tarafından
Aynen sulu alma sakın ben pismanım. Sadece halılara silmede kullanıslı. Yumosta köpürüyor olmaz kesınlıkle
0 oy
(13,944 puan) tarafından
Kesinlikle torbasiz al sulu olanlar cok zor zamanla pis kokuyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sugra (1,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 324 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,015 puan) tarafından soruldu

412,670 soru

12,424,916 cevap

45,421 kullanıcı

Kategoriler

...