+1 oy
923 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından

24 Şubat'ta oldum en son mevsimseldir dedim Şubat 28 çekti dedim bilmem ne dedim acile gittik aşırı derecede ağrım var çünkü 3 düşük 1 dış gebelik geçirdim kürtaj nedir düşük nedir hepsini yaşadım yine düşük tehliken vR dedi Rabbim verirse hayırlısını verir ona diyecek biseyim yok Allah'ım isteyen herkesin gönlüne göre versin bizim için erkendi sadece ama kısmet ... 

Bthcg 3000 çıktı değer düşer mi yarın kontrole gideceğim inşallah 

#GERİ ÇEKİLME YÖNTEMİ KESİN KORUNMA YONTEMİ DEĞİLDİR

8-)

24 Cevaplar

0 oy
(527 puan) tarafından
Bizde o yöntemle korunduk bir sene tek hamile kaldım simdi 6 ayligim düşün asla istemiyorduk iki çocuğumuz var allah vergisi
(1,793 puan) tarafından
2 çocuğum var canm benm de ondnw istemiyorduk 4 sene korunduk ilk cocugumran sonra o şekilde ama bu sefer nasıl oldu anlamadım ya
(527 puan) tarafından
O yöntem korunma deyil zaten ben doğumdan sonra kordon bagliyacam istemiyoruz artik
(1,793 puan) tarafından
Bende düşünmüyor değilim valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sırf bu korkudan adama yaklaşamiyorum yemin ederim. 
(1,793 puan) tarafından
Ahahahha bencede çelikten iç camasiri yaptıracam kilitli :D
tarafından
:D insanın aklı çikiyor ya
0 oy
tarafından

3000 hiç sanmıyorum düşer. Rabbım istemiş vermiş yapacak ne var geri çekilme korunma yöntemi değilde prezervatif de öyle imiş yani yırtılabiliyormuş öğrendik :ninja:

(1,793 puan) tarafından
Düşmez dimi 2 aylık olup düşük yapıyorum ben hep öyle oldu :( bunda ilaç vs vermedi dinlen riskin var dedi sadece
tarafından
3000 den düşük olursa ciddi sıkıntı var demektir normalde düşmez ama Allahin bileceği iş alacak nefesi varsa hiç bişey olmaz.
(1,793 puan) tarafından
Anladım canm hayırlısı Rabbim yardım etsin
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa Rabbim inşallah tutunmasına yardım eder.
(1,793 puan) tarafından
Aminn Rabbimin takdiri neyse o olur
0 oy
(968 puan) tarafından
Yaa yazmayin boyle seylee hem esim korunuyor  hem geri cekilme bana guvenli geliyor benmde adetim duzensiz olmadim bu ay ama negatif cikiyir
(1,793 puan) tarafından
Bende mevsimsel su bu diye düşündüm bı ara da duzensizdi ondandır dedim kan verdik 3000 deyince ben şok hamilesin hayırlı olsun dedi ama biz korunuyorduk dedim direkt kadın başını salladı bişey diyemedi :(
(968 puan) tarafından
Belirtilerin varmiydi korktum vallahi her ay bu stresle yasamak zormus
(1,793 puan) tarafından
Hiç bir belirtim yoktu aksine adet ağrısından ölüyorum resmen
(968 puan) tarafından
Bende agrida yok ama bu ay olmadim gecen ayda lekelenme gbi oldu testlerde cikmadi. Rabbim hayirlisini versin sana da ...
0 oy
(784 puan) tarafından
İnşallah bu sefer kucağına almak nasip olur canım 3000 yüksek düşmez herhalde keseyi bile görebilirsiniz
(1,793 puan) tarafından
Anladım canm yarın gideceğim inşallah hayırlısı olsun
(784 puan) tarafından
Haber edersin
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Beni burda korunmalarib kralicesi diye bilirler sloganım hep budur geri çekilme korunma yontemi degildir diye hep yazdim kızanlar oldu ama hala aynı fikirdeyim. Korunmak için verdiğim savaşı hiçbir yerde vermedim 
(4,285 puan) tarafından
İlk dogumun 26.gununden itibaren cerrazette kullandım 5 ay devam ettim adet olmayı kesince bıraktım adet oldum sonra spiral taktirdim 2 kere ikisi de kaydi hep sonra kizim 1 yaşına geldi bu süreç de emzirirken de kullanabilecegim microgynon hapa başladım kizimi 17 aylikken sütten kestim suan kizim 3 yaşını 2 ay geçti hala devam ediyorum hapa  asla unutmamazlik yapmıyorum hapin belirli kurallarına dikkat edersen hamile kalma olasılığı çok düşük:D
(2,596 puan) tarafından
maşallah valla büyük bir savaş veriyorsun kız :D özel olacak ama hap ile birlikte geri çekilme de uyguluyor musunuz yoksa spiral mantığı gibi mi
(4,285 puan) tarafından
Hapını 1 kutusu bitesiye kadar kondom da kullandık 1.kutu bitti artı ek korunma yapmadım spiral de de ilk 10 gün kanama varsa Yasak kanama bitince de ek korunma yapılmıyor ama agri oluyorsa ilişki de veya kaşıklar agri varsa kaymış oluyor 1 ay sonra kontrole çağırıyorlar ama benim hep 1 ayi dolmadan kaymisti
(2,596 puan) tarafından
anladım canım ben spiral düşünüyordum ama bir türlü olmadı hap için kadın doğuma mı gittin
(4,285 puan) tarafından
Hapi sağlık ocagindaki ebe önerdi o verdi sonra devlet hastanesinde aile planlamasi polikinliginde taktirmistim
0 oy
(14,825 puan) tarafından
Biz de 2 yıl öyle korunduk kızım doğdu yine pyle kornuyorduk hamile kalmışım :)
(1,793 puan) tarafından
Bak işte Rabbimin bir hikmeti de bu
(14,825 puan) tarafından
Evet hiç ihtimal vermiyorduk hamile olmama Dr aset sökücü almak için gittim hamile olduğumu öyle öğrendim.dusun :))
(1,793 puan) tarafından
Bende adet söktürücü alacaktm neyse önce bir tesy verelim dedik İyiki demisiz
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Bende ikinciyi istemiyorum adamdan nasıl kaçacağımı şasiriyorum ben hicbir yonteme guvenmiyorum burda okuduklarimdan sonra 
(1,793 puan) tarafından
Vallahi nasıl oldu anlamadım
(7,456 puan) tarafından
Kız afedersin ama o sudada oluyor sperm en iyisi kaçmak rahmimizi aldirsak anca kesin çözüm olur heralde :)
(1,793 puan) tarafından
Ahahahha ;)) menepoza da daha çok var ya :D
(7,456 puan) tarafından
Aynen menepoza kadar kollicaz kendimizi artik :))
0 oy
(2,596 puan) tarafından
geri çekilme korunma yöntemlerinin arasında yok zaten canım ama olmuş bir kere 3000 lerde ise 1,5 2 aylık falandır benim 10000 lerde çıkmıştı betam ama kalp atışı yoktu o belli olmaz hakkına hayırlısı olsun 
(1,793 puan) tarafından
10 bin yüksek baya canm 3 bin benimki
(2,596 puan) tarafından
benim adetimden bir gün sonra 2600 lerde çıkmıştı oğlumdayken canım
(1,793 puan) tarafından
Maşallah cnm
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Küçük çocuğun kaç yaşında ki
(1,793 puan) tarafından
Biri 5 biri 1 yaşında teyzesi
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Kız sende mi mağdursun bizde öyle korunuyoruz korkuyorum kaç gündür test yapacam bende daha eşimin almasını bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin 
(1,793 puan) tarafından
Evet korunma mağdurlarına bende eklendim aminn
(2,126 puan) tarafından
Kız bende öyle ya o kadar da dikkat ettik :D yok yani kendim hazır değilim eşim sorunlu on aylık oğlum var emziriyorum kaynanamla yaşıyorum
(1,793 puan) tarafından
Bende emziriyorum 17 aylık kızım daha
(2,126 puan) tarafından
Hadi ya hayırlısı olsun canm
0 oy
tarafından
Bitanem olacağı varsa geri çekilme vs fark etmiyor burda ertesi gün hapı ile hamile kalan rahime ablamız var prezervatif le hamile kalan var rabbim yazı ise ne yaparsak yapalım oluyor sen canını sıkma değer düşmez sanmıyorum bak annesi korunduğun halde süpriz yapmak istemiş bebiş sana hopppp düşmüş rahmine minik kaza kurşunu olsun şimdilik adı ahhshahsha sağ sağlim alırsın inşallah kucağına ❤️
(1,793 puan) tarafından
Ya çok tatlısın sen Yağmur :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin sadece hazır hissetmiyorum maddi anlamda da öyleyiz ama dediğin gibi rabbimin vardır bir bildiği ♥️ öpüyorum seni bal yanaklarından
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Bizde geri çekilme kullaniyorduk eşim izne geldi gitti adetim 3 gün geçti :))) kızım 19 aylık olcak bende bekliyorum belki olurum die 
(1,793 puan) tarafından
Ah hayırlısı olsun insaAllah
0 oy
(6,129 puan) tarafından
Degerin guzel cikmis 2 gun snr tekrar ver canim saglikla olsun inşallah
(1,793 puan) tarafından
Sağol canım inşallah aynen yüksek çıktı
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Kız bende korkmaya basladm iyice aynı sekilde bide +condomla korunuyorz. Sezeryan oldm 2 aylık bebegm ilk zamanlar kanamam oldu 3 gün yogundu sonra leke geldi. 40 içinde bitmesne yakın yine leke olarak geldi. 40 bittikten sonra yine aynı leke tarzında az bisey geldi. Korkuyorm bisey olacak diye 
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Evet ona inanan ha birde prezarvatife inanan yarı yolda kaliyo onlar hiç öle koruması yuksek değil hakkında hayırlısı canim
(1,793 puan) tarafından
Amin canm sağolasın
0 oy
(1,361 puan) tarafından

Geri çekilme yönetmi tabii ki de korunma yöntemi değil cnm erkeklere güven mi olur. Ben daha yanıma yaklaşmadan taktırıyorum:D

(1,793 puan) tarafından
Ahahahha aynen valla öyleymiş
0 oy
(10,451 puan) tarafından
Biz 7 buçuk yıldır geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz 2 çocuğumda istiyerek.oldu maşallah diyim şimdi hamile kalmiyim:))
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Düştükten ne kadar sonra gebe kaldın cnm
(1,793 puan) tarafından
Benim düşükler 2015 deydi cnm 3 düşük yaşadım art arda sonra bir dış gebelik yaşadım ondan sonra hamile kaldigimda iğne kullandım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 409 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 381 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 310 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 360 göst.
15 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eylulunanesi (168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,876 soru

23,598,238 cevap

305,877 kullanıcı

...