0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (397 puan) tarafından
Sizce eşime nasıl soylemeyelimki yigenini cagirmasin istemiyorum gelmesini çocuğun

7 Cevaplar

+1 oy
(11,620 puan) tarafından
Ay yetti kaynının çocuğu da 
(397 puan) tarafından
Nedenki canım
(11,620 puan) tarafından
Senin yerine başka biri olsaydı belki çok ters cevap verebilirdi. Yorumuma güzellikle cevap vermişsin çünkü :)
(397 puan) tarafından
Neden tersliyeyimki doğru olanı söylüyorum sonuçta
(11,620 puan) tarafından
Haklısın canım linç bile edemedim seni kalbim yumuşadı :))
(397 puan) tarafından
Linclicekmiydin niye kiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne için gelecek ki canım 
(397 puan) tarafından
Çalışmaya gelicekmis
tarafından
Aboooooo aman rahat edemem de eşine
(397 puan) tarafından
Hersene geliyo bide bu senede okulu bitiyo tuturdu oraya gelicem çalışıcam diyip duruyor eşimde cagiriyo herzamanki gibi
0 oy
(1,951 puan) tarafından
Eşinle adam akıllı konus rahatsız olurum diye o gelirse ben anneme giderim de çocugun anne babasını ara söyle ne işi varmış koca çocugun evinde 
(397 puan) tarafından
Babasına söyledim zaten gönderme diye ama çocuk durmuyoki gelmezsem intihar edicem filan diyo
0 oy
tarafından
Kocaman adam başına bişey gelse napcaz de bu büyük bi sorumluluk benim kuzenim İstanbul'a teyzemde kalmaya gitti çalışmak için teyzem sabaha kadar yolunu gizlemiş abimin emanet çok zor diyo başına bişey gelecek diye odu kopuyomus 
(397 puan) tarafından
Onları sorun etmezler eşim yaninda çalıştıricakmjs çünkü 18 yasunda çocuk evmde 1arti 1 benim
tarafından
Ev küçük nerde kalcak falan de o zaman
(397 puan) tarafından
Yazın gelip kalmisti evden kovdugum halde gene istiyor köydede beni kotuluyormus zaten hala istiyor nasıl istiyorsa
0 oy
(135,753 puan) tarafından
sen daha ordamisin bacim yaa
(397 puan) tarafından
Evet canım babasına söylediğim halde gene istiyor gelmeyi nasıl cocuksa bu anlamadim
cocugu koy kapiya
(397 puan) tarafından
Yazın geldiğinde kovdum zaten babasına dedim gönderme çocuğunu anası babası değilim dedim bakım ben senin oğluna bakarım dedi ben bakmam dedim evimde yatmaya kalkmaya yerimde yok dedim al kendi yanına çalıştır ozman dedim
amma yuzsuzler yaa
(397 puan) tarafından
Yemin ederim öyleler ya çocuk benim yaptıklarımi soyluyerek dolasiyormus bide köyde kovdugumu da söylemiş daha nasıl geliyo bilmiyorum valla
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Koca adam ne işi var sizde ya tutsun bı ev babası
(397 puan) tarafından
Malesef iste onda öyle bı kapatise yok
(4,589 puan) tarafından
Olcak valla olması lazım oğlum var diye guvenmesin şimdi bazı şeylerin oğlanı kızı kalmadı Allah'ım korusun evlatlarımızı
(397 puan) tarafından
Amin amin ama anlamıyo hayır bide kendi çocuğuyla ilgilenmez hem çocuk dogurmami istiyo hemde yigenini cagiriyo ona çok sinirleniyorum
(4,589 puan) tarafından
Ona bı çocuk fazla bile kusura bakmasın
(397 puan) tarafından
Evet ya kesinlikle öyle zaten
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Hatırladım canım geçen gün de post açmıştın aynı konuda. Valla canım kesin ve net olman lazım eşin yok illa gelcek diyosa eşini en iyi sen tanıyon tamam gelmesin demesini nasıl sağlayabilirsin sen bileceksin artık.

Seni üzmek istemem ama istemediğin halde yine gelecek gibi görünüyor o çocuk 
(397 puan) tarafından
Zaten normalde kaynimla konusmuyoz eltim İstanbula gelmişti eltimle konusmuyoruz kaynım oyuzden aramıştı nesrinin yanına bı gitmedin diye bende konuşmadigim insanin yanına niye gıdım dedim öyle söyledim oğlun buraya calismaya gelicekmis galiba gönderme dedim ben bakamam dedim o şekilde konuşmamız oldu zaten.
(4,658 puan) tarafından
Anladım. Eşine söyle anlat güzel ama ciddi ve net bir şekilde.
(397 puan) tarafından
Eşimle kavga ederiz beni evden kovar kesin yada küfür eder
(4,658 puan) tarafından
Kaynın ve eltin bunu biliyorlar. Kaynın da  o yüzden sana öyle konuşuyor pişkin pişkin. Yapabileceğin bişey yoksa burdaki hiç kimsenin vereceği fikir hiç bir işe yaramaz ki canım.
(397 puan) tarafından
İçimi döküyorum birazda olsa rahatlıyorum napim ya yoksa kafayı yicem üstüne basa basa söyledim zaten gönderme çocuğunu diye ama anlamıyorlar işte

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,786 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde &&&&&& (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 563 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,250 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 438 göst.
9 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (87 puan) tarafından soruldu

411,716 soru

12,394,417 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...