0 oy
793 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,425 puan) tarafından
Yeşil mercimek çorbası,

Fırında tavuklu patates yemeği,

Pilav, 

Salata,

Hoşaf,

Tatlı var dünden. Menü bu gün böyle olacak inşallah. 

Temizlik, çocuk, yemek  üstüne sahur hazırlığı derken nefes alacak vakit bulamıyorum ramazan başladığından beri.. sizler neler yapıyorsunuz? Zorlanıyor musunuz? 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Salata ve çorba yapacağım sadece dünden yemekler var azar azar yeter inşallah 
(2,425 puan) tarafından
Benimde dün mantı vardı biraz onuda yeriz büyük ihtimalle. Afiyet olsun şimdiden Rabbım kabul etsin
-Reklam-
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Bana tutmak daha kısmet olmadı ama soğan dolması cacık yaptım evi temizledim bulaşık falan yıkadım 
(2,425 puan) tarafından
Olur inşallah, çok zor oluyor. Birde bacağım ağrıyor niye bilmiyorum öyle öyle evi temizledim. :)
(2,514 puan) tarafından
Ya geçmiş olsun
0 oy
tarafından
 of zorlanmam mi  ya Allah iki çocuklu annelere sabrı versin kolaylık versin ben tek çocuklu artık herhalde kalırım gibi geliyor
(2,425 puan) tarafından
Banada öyle geliyor başka çocuk yapmayı düşünmüyorum cidden :)
tarafından
Allah olmayanlara versin.
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Beef Stroganoff ve Ratatouille 

Birde ayran
(2,196 puan) tarafından
Muğla'dan
(2,514 puan) tarafından
Yaa belli yerinde güzelmiş denizi var ☺️☺️
(2,425 puan) tarafından
Güzeldir eminim :))
(2,196 puan) tarafından
Evet Esra eymen :))

Meleksone dene
Çok güzel basit yemekler
(2,425 puan) tarafından
Bir bakayım internetten ben biraz yeniliklere açık olmayan biriyim asya yemeklerini çok denedim 1 lokmadan öte gitmedi :) bunuda denerim :)
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Dün kuru fasulye pilav tatlı yaptım, zor yedik fazla geldi hatta tatlıyı yiyemedik bile. Bugün tek çeşit yemek yaptım yanına bişi düşünmüyorum. Açken dünyaları yermişiz gibi geliyor ama orucu açınca hemen doyuyoruz. Allah kabul eylesin cümlemizin ibadetlerinin
0 oy
(386 puan) tarafından
Ben bugün annemdeyim kızımla eşim işten gece gelicek rahatım bugün :) Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin 
0 oy
(45,022 puan) tarafından
İki gündür oruç değilim aksamada börek ve menemen var. 
0 oy
tarafından
Yeni yeni ne yapacağıma karar verdim gibi 

Kabak dolması

Kesme çorbası 

Cacık 

Puding 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Dünden yemekler var bende bugn rahatm 
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Zor olmaz mı 7 aylık bebek var eşim sürekli evde evim buyuk ve 3 ay önce büyük  bir ameliyat geçirdim yardım edecek kimsem yok Allah yardımcımız olsun bize güç kuvvet versin inşaAllah  

Ezogelin çorbası 

Etli taze fasulye

Pilav 

Turşu 

Ayran 

Tatlı yapmadım bugün 
0 oy
tarafından
Etli nohut 

Bulgur pilavı

Salata 

Dünden kayısı hoşafı var
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Çorba bulgur pilavı şekerpare hazır gerisini iftara yakın yapacağım bide sahura menemen düşünüyorummm gerçekten zor yaa her an bir isim var :D 
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Dunden az az tavuksuyu çorbası nohut ve bulgur pilavı var birde fırına tavuk ve sebzeler i atıp pisiricem. Bu günde böyle olsun.
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Kaynanama gidicem bugün 
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Sarma dolma

Et haşlama

Pilav 

Salata
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Eşim Taşlık istedi onu kavurcam kendimde dünden yemekler var onları yeriz 
0 oy
(145,243 puan) tarafından
tek salatq eksik
0 oy
tarafından

Bizde yayla çorbası eşim elektronik sigarayı bıraktı depresonda baklava var tatlı da canım midemiz çok yemek yemeye gelimyo ya:Dafiyet olsun elelrine sağlık cnm 

0 oy
(560 puan) tarafından
Yok valla zorlaniyorum dersem yalan olur :D 20 aylık oğlum var 37 haftalik hamileyim annem bizde kiz kardesim bizde eşim hemşire nöbet usulü çalışıyor yemegi annem yapiyo masayi bulasigi kardesim hallediyo yemek seçen sadece eşim var o da evde olmayinca kafam rahat yatiyorum akşama kadar :D yarin sezeryan için gun qlmaya gidicez eşimle ilcede oturuyoruz ildeki üniversite hastanesinde olsun istiyorum doğumu daha oncede orda olmuştu sevmistim rahat etmiştim 
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Karniyarik 

Pilav

Mimoza salatası

Dünden sarmada var

Birde ben hep yapıp dolaba koyarım ayran aşı 

Tatlida pasta yapmisdim sahura onuda ancak sahura yeriz:))

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 453 göst.
8 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 604 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,197 puan) tarafından soruldu
+4 oy
18 cevap 355 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde pinar23 (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,529 soru

23,666,674 cevap

309,299 kullanıcı

...