Ya kızlar bu aralar çok sık görüyorum burda niye önce aklınıza bu geliyor ay bu kelimeyi görmekten bıktım artık kadın yazmış hangi hay.vanı ssvmiyorsunuz isteyen linclesin bu sadece bı örnek Allah aşkına bunda linclenecek ne var neyden bu kadar çekiniyorsunuz ya burası düşünce belirtme platformu yapılanlar ise herkesin kendi düşüncesi kim sizi niye linclesin aykırı bişey olmayınca çıldıvıyovum
Birsey bildiklerini sanıp aslnda hic bir b.ok bilmemeleri
Linçten korkuyorlar demek ki
Cünkü çekiniyolar... Buranin bi dusunce fikir alisverisi kafa stres dağitma yeri olduğunu farkinda olmadan gereksiz linç ve ego törpileme yapanlarla dolu..
Benim gibi eğlencesine "linc tayfa" yazanlar var
Bide cidden linçlenmekten korkanlar var..
Kendileri hic bir poh bilmez ama burda ağizlari acilir milleti linćlerler. Linçlenecek şey var linçlenmeyecek şey var. Bende bazen linç ediyorum ister istemez abzürt birsey oluyo bende linçliyorum..
Bide şey tayfa var "gerçekten linçlenmekten korkmayip ama tüm sosyal hayati burasi olan" bi tayfa var işte onlar varya onlar en tehlikelileri.
Tek sosyal hayati tek arkadasi burda olan "sosyaller" var
Amannn cokkkkk takıyorlar cokkkkk
Zaten linç konusunda 4 5 tane demirbaş var. Yorumlarına denk geldikçe ben bile sinir oluyorum lincin bile bi adabi olmalı. Kimisi dozajı fazla kaçırıyor.
1,488,841 soru
24,336,059 cevap
345,859 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın