0 oy
142 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
kızlar 19 haftalık hamileyim bez almayı düşünüyorum siz hangi bebek bezi iyidir.

bizik ve sızdırma yapmayan 

7 Cevaplar

+1 oy
(135,450 puan) tarafından
cok alma hangisi pisik yspar bilemezsin yani bezde dogum oncesi stok yapma 
(50 puan) tarafından
hmmm doğru
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bn sleppy kullanıyorum gayet memnunum ilk kızıma da onu kullanmıştım
(50 puan) tarafından
hmm anladım sizce stok yapmak için erken mi
(4,589 puan) tarafından
Stok yapma bence çünkü çok çabuk numara büyüyor hele bide tombikse bebiş ilk kızım da tek pakette 2ye geçtik 2. De iki pakette 3.5 aylık şuan 3 numara kullaniyoruz
0 oy
(373 puan) tarafından
Baby turco çok memnun kaldım valla
(50 puan) tarafından
ya bende o markayı yeni duydun trendyolda gördüm falan marketlerde satılıyormu
(373 puan) tarafından
Ya evet satılıyor ama öyle her yerdede bulunmaz
(50 puan) tarafından
hmm buda sıkıntı olur değil mi bez bitti diyelim acil bir yere gidilcek
(373 puan) tarafından
Evet işte benim bitti bulunduğum yer çok küçük burda bulamadım molfix aldım genelde istetiyorum
0 oy
(45,017 puan) tarafından
İlk yeni doğunca baya bı Molfix kullandim
(50 puan) tarafından
evet molfix baya iyi diyorlar
0 oy
tarafından
Stok yapmayın sakın bebeğinize hangi bez uygun olacağı belli değil birer paket alın ben molfix sleepy ve prima almıştım molfix kullanmaya karar vermiştim molfix kullanıyorum 
(50 puan) tarafından
evet haklısın yenidoğan almam gerekli dimi onlarda numara var mı ya tam bilmyorum da ben ilk gebeliğim
tarafından
Canım doğumuna yakın al mesela prima alacaksan 0 numara var benim bebeğim 2650 doğmuştu sleepy 1 numara ile aynıydı ben 1 numara aldığımda prima büyük gelmişti ilk hafta bebeğin tahmini kaç kilo olacak belli mi değil şuan ama sleepy kalıp olarak küçük bir paket 1 numara sleepy 1 paket 1numara molfix alabilirsin mesela molfixin 1 2 numaraları primanın pure serisinden bile yumuşaktı molfixin pure soft seriside güzel mesela onun külot bezi olsa onu almaya devam ederdim ama olmadığı için molfixin normal serisinin külot bezini kullanıyorum prima kadar pahalı değil hem
(50 puan) tarafından
hmm evet kaç kilo olacağı belli değil hiç böyle düşünmemiştim.
tarafından
İndirim yakalarsan bir paket alabilirsin canım zaten sürekli işedikleri için ilk zamanlar hemen bitecek bez merak etme :)iyi gelmese bile hemen bitiriverirsin benim oğlan sürekli işediği için sleepy sızdırıyodu paketi btirince almadım hiç ama yeni çıkanları bilmiyorum bi dene bakalım ben normal serisini almıştım başka serisi yoktu sanırım o zamanlar
(50 puan) tarafından
ben öyleyse bir paket molfix bir paket sleepy alayım
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Sen gibi yaptım slepy doldurdum her no dan ewe.... Sonuc hanfendı prımadan baskasını kullanamadı.... Bazanın altında duruyor simdi bezler. Sacdan soldan ihitacı olana veriyorum dogum yapana hediye götürüyorum .... 

Ve klına gelebılecek her bezi denedim.onlarsa ucer besler kullanılmıs halde bazanın altında duruyorlar
0 oy
(107 puan) tarafından
Kesinlikle prima al 1 bedeni bile 2. Ayda da kullandım kalıp olarak geniş ben premium ile başladım aktif geçtim. Sleepy denemek için aldım dandik sızdırma yapıyor ve kalıp çok dar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 249 göst.
0 oy
8 cevap 202 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 401 göst.
23 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu

411,096 soru

12,373,952 cevap

42,678 kullanıcı

Kategoriler

...