0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,158 puan) tarafından
Sorum başlıkta arkadaşlar

3 Cevaplar

0 oy
(5,300 puan) tarafından
Ben varım :)))
(5,300 puan) tarafından
Büyük ihtimalle As siniz evet. Bana ilk tanı konduğunda kortizon, romatizma ilacı ve kas gevşetici verdi doktorum. En başta çok iyi geldi sonra hamile kaldım ağrılarım çok arttı. Dayanamadığım için 38. haftada sezaryenle almak zorunda kaldılar. Sonra ilaçlara tekrar başladım ama hiç fayda görmedim. Şu an biyolojik ilaç kullanıyorum. Bende bir de fmf var bu yüzden hızlı ilerliyor romatizma. En son mr da kalça ve dizde şekil bozukluğu başladığını görünce biyolojik iğnelere başladım işte. Umarım sen kortizon ve diğer ilaçlarla uzun yıllar götürürsün. Benimki 2 yılda bu kadar ilerledi
(1,158 puan) tarafından
Benim de 22 yaşlarımda egildiğimde o şekil durdugumda uzun süre sonra bel agrısı oluyordu. 24 yaşımda doğum yaptım hamileyken kalça agrısı başladı doğumdan sorr bel agrısı sabah sertliği kalça agrısı devam etti ama zamanla hafifledi. Bu sene ikimci doğumumu yaptım ilk doğumdaki kadar kötü değişim şükür. Rlle muayene de doktor pek sıkıntı görmedi. Sizin elle muayne nasıldı ?
(5,300 puan) tarafından
Bende de elle muayenede bir sıkıntı yoktu hâlâ yok yani herhangi bir eklemde tutulum başlamamış. Doğumum bile spinal oldu ki normalde as li hastalar uyuşmazlar iltihap olduğu için.
(5,300 puan) tarafından
Ama ufak bir kambur problemi yaşıyorum birkaç aydır. Yani sırtımda biraz çıkıntı var onun için de korse önerdi doktorum onu kullanıyorum
(419 puan) tarafından
Benim eşim sadece ağrı kesici kullanıyor kalbe zararı olur mu
-Reklam-
0 oy
(2,510 puan) tarafından
Bende varım 
(2,510 puan) tarafından
Ben 24 ama 14 yaşından beridir çekiyorum bunu
(1,158 puan) tarafından
Benim 22 yaşalrımda falan bel ağrım başladı ama bu tutujluk kalça agrısı vs doğumdan sonra oldu 24 yasımd yani
(2,510 puan) tarafından
Bundan sonra dikkat edecen ben çok çektim rabbim cektirmesin çok tutulmam vardı yatiğım  yerde kalıyordum annem babam yavaş yavaş kaldırıyordu
(1,158 puan) tarafından
Benim öyle değil ama ya sadece ilk kalkarken sertlik oluyor ama ben kimseden destek vs almak zorunda kalmıyorum ve hemen geçiyor bilemiyorum bakalım doktor ne diycek. Elle muaynede ne demişt size dr muayene nasıldı
(2,510 puan) tarafından
Hatırlamıyorum o kadarına ama iğne kullanıyorum iki haftada bir
0 oy
(3,443 puan) tarafından
İşte ol benim :)
(419 puan) tarafından
Sizdedemi var

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zisan (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 662 göst.
31 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkkk (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
23 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defnedamla (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu

412,829 soru

12,429,126 cevap

45,600 kullanıcı

Kategoriler

...