0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (2,521 puan) tarafından
Kizlar kafayı yiyecem bu gelişim testi Ankara'da nerde yapılıyor ya wlla deliricem çıkmıyor biyer başkenti aradım yok burda dedi ilk önce hangi bölüme basvurcam direk mi gidicem Allh askina bsey soyleyin 

6 Cevaplar

0 oy
(1,472 puan) tarafından
Sami Ulus çocuk Hastanesi diye bı hastane vardı (uzun zaman oldu gitmeyeli) olabilir orda sırf çocuk üstüne ya belki orda olabilir ama emin değilim bı orayı arayıp sorun isterseniz 
(2,521 puan) tarafından
Tmm çok saol bı sorayım çaresiz kaldım sinirden catlcn
(81 puan) tarafından
Simdi baktim da farkli farklı gelisim testleri varmis, ihtiyaca gore belirleniyormus hangisinin yapilacagi, ama hangi bölüm yapiyor hastanede goremedim, muhtemelen cocuk doktoru yada cocuk psikologudur diye düşündüm, son care ozellere bakabilirsin, bir komsum boyle bir durum icin madalyon adli bir klinige gitmisti, klinik ankara da, fiyatlar yuksek gelirse cocuk psikologlarini ara bence derim, soz konusu cocuk olunca insan deli oluyor,cok iyi anliyorum, birkac gine kadar bende cirpiniyordum boyle, Mubarek gunde Allahim cocugunuza saglik sihhat versin insallah
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Sana hangi doktor dedi o bölüme git diye
(2,521 puan) tarafından
Psikiyatrist napacagni blmiyorum cildircam ya
(14,164 puan) tarafından
Büyük devlet Hastanesi'nde olur onları ara sor
0 oy
(81 puan) tarafından
Hangi bölüm yapıyor canim, mhrs drn bak, yapan bolum hangi hastanelerde varsa once oralari ara, bende bi test icin cok aradim hastaneleri, istanbula gitmeyi koydum kafama,oralarda yapmayi birakmis, en son gazi hastanesinin ozelin yari fiyatina yaptigini ogrendim, yani demem o ki, gazi hacettepe ankara vs. Once bi hastaneleri ara bence universite hastanelerinin boyle testleri yapma olasılığı daha yuksek sanirim, allah sifa versin 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Canim Ankara şehir Hastanesi'ne götür çocuk ergen psikiyatrik var sıkıntın nedir ogreneblr mym
0 oy
(576 puan) tarafından
Çocuk psikoloğu yapıyo canım kuzenim kızını götürdü yaptırdı
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Yokmu bilen arkadaslar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
18 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mifamilia (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 205 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nazeymen (20 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 342 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (937 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 272 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (937 puan) tarafından soruldu

410,323 soru

12,339,378 cevap

39,533 kullanıcı