0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (672 puan) tarafından
Ya kızlar tam geçti dedim bir dhaa başladı bu ney böyle ya sinir oldum nasıl geçecek bu sirkeli su yazan olmuş ama bulunduğum ülkede sirke yok ilaç aldım fitil 6 gün kullandım tekrar başladı 2 3 hafta sonra deli olacam ben ne yapacam ya bilen biri yazsın lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
doxanyl fitil canım çok iyi 
(672 puan) tarafından
Bitene kadar mı kullanmalıyım
tarafından
6 tane var zaten canım ben 3 tane kullanmada geçti ama bitirdim
(266 puan) tarafından
Doktor mu yazması lazım
tarafından
yoo 48 TL falan alabilirsin yazdırmadan adını da düzelteyim donaxyl
(266 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
hamile değilsen papatya kaynat. Sonra suyun soyusun, yarısın tekrar ısıt. bez yardımıyla süz tozu gitmesin. kır papatyasıysa  Kaynatmadan yu bir defa. Sonra soğuk ve sıcak suyla oturacağın ılıklıkda yap ve suda otur. soğudukca sıcağından ilave et. soğuk suda oturma. ara ara hıkın ve suhu elinle içeriye doğru **.  Bu işlemi yaptıkdan sonra kendini soyuğa vermemeye dikkat et. Ben bekarken çook kaşınıyordum. 3-4gün arayla 4kez yaptım. kış aylarıydı diye su hemen soğuyordu ve erken kalkıyordum. 2ci defa yaptıktan sonra kaşıntım çoğaldı. Tavsiye eden arkadaş vajendeki mantarların çoğu akıp aşağıya gelmiş o yüzden kaşıntın çoğaldı.ara verme dedi. 2defa da yaptım. Af edersin tuvaletdeyken benden büyük sümüksü bişey geldi 2-3defa. sonra tamamen bitti. hiç kaşınmadım. 
tarafından
çay topalağı yağıda iyi . doktor bana yazdı. hemde ekonomik uzun süre idare edersin. Ama henuz kullanmadım. aldım evde duruyor. Pamuğu bandırıb kendim tampon yapmamı söyledi.Pamukla daha etkili olur dedi. Ama pamuğu çıkaramamaktan korkuyorum. Kulak pamuğuyla silerim diye düşünüyorum.
(672 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ayni sorun bende de var geçmiyor sürekli tekrarliyir
(672 puan) tarafından
Neler yapıyorsunuz bunun için
tarafından
Neler yapmadım ki sirkeli suyu denedim kesintisini alıyor ama geçirmiyor
İç camasirimi günde 5 kez değiştiriyorum
90 derecede yıkıyorum hep ütüleyen giyerim
Şu içmekten tüm gün karnim davul gibi gezerdim
Asla nemli birakmiyorum peçeteyle kurulamaya özen gösteriyorum
Evde eşim olmadığı zaman bol etek giyip iç çamaşırı giymeden 1 2 saat öylece dolaniyordum
Doktora gittim gyno fitil ve antibiyotik verdi 2 hafta kesti ama yine tekrarladi farklı farklı bitki çayları içemiyorum hamile olduğum için ne yapsam geçmiyor sürekli tekrarliyor
0 oy
tarafından
Hindistan Cevizi yağı al istersen bendede vardu iki gün kullandım geçirdi 
(672 puan) tarafından
Yağ mı sürdünüz oraya
tarafından
Gece yatmadan tuvalet gir işin varsa hallet çık iyi gene kurun sonra iki parmak dolusu yagdab sür üstüne yeni pamuklu iç çamaşır giy iki de gidicek ben günde 3. 4 kez yaptım bunu
0 oy
(171 puan) tarafından
Travazol krem ve burn-of 1lt temizleme suyu vermisti doktorum 3 gune gecti bide fitil vardi ama markasini hatirlamiyorum cnm
(672 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 158 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Krk_68-! (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweet rainbow (180 puan) tarafından soruldu

408,126 soru

12,257,892 cevap

37,279 kullanıcı

...