Ya bu erkekleri gercekten anlamiyorum Okuyorum burda ve goruyorumda. Ne icin aldatirlar aldatmasalar bile kaslari gozleri ayri oynar yeltenirler veyatta gorunce bakmadan gecemezler.. Yok kocam beni aldatiyo galiba supheleniyorm Yok esimin telefonunda kayitli olmiyan numarayi aradm bayan cikti napicam vs vs vs Okuyoruz goruyorumda en basit ornegi esimin arkdasi evli ki resmi nikahli esini hic gormedm ole ortamlara getirmez hep sevgililerini getirirdi smdi imam nikahli evlendi esinden de riza aldi kadin artk bezmis nasil olsa adam aldatiyo haftanin 3 4 gunu eve anca ugruyor musade etmis smdide onla eve yine 3 4 gunde bir gidio 3 de cocuklari var felan neyse. Neden yani Tek bir kadinla neden yetinmezler neden onlara yasak ask daha cazip gelir dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum veya madem tek eslilik sana gore degil neden evlenipte cocuk yapipta onlarin gunahina giriyorlar ki yanj Benm esim yapmazcilar yorum yapmasn esin yapmiosa ne ala ve yapmasinda zaten Allh dusmanim dahil kimseye vermesin ins kimse yasamasin kimse ne olursa olsun haketmez bole birseyide ben dusunlerinizi merak ettm ben dusundumde isin icinden cikamadm.. Allah islah etsin ins
Nedenini bende çok düşündüm ama bi sonuca ulaşamadım. Allah bildiği gibi yapsın öyle erkekleri. Valla korkar oldum artık ama eşimden değil daha çok kadınlardan. Birçok kişinin dediğine göre hergün pirinç pilavı yenilir mi ne kadar saçma
1,489,778 soru
24,348,836 cevap
346,395 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın