0 oy
631 göst.
Aile kategorisinde (33 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar kızım 1. Sınıfa gidiyor yırtık ayakkabıyla gidiyor 32 33 numara yaz ayakkabısı olup da hayrına vermek isteyen olur mu  şu mübarek günde yeni değil bakın kullanılmış da olur 
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden üç çocuk bacı?
(632 puan) tarafından
Sizden zorla bisey istememis ozellikle sizin sahsinizdan da istememis bunu yazmak icin mi girdiniz dusmez kalkmaz bir tek Allah tir ya. Hayriniz dokunmuyorsa zarariniz dokunmasin  mubarek gun can sıkıp insalara. Benim oglum var o da kucuk kizim olsaydi elimde olsaydi inan gondeirrdim canim
(217 puan) tarafından
Sorgulanması gereken bu olmayabılır ama bence akla ılk gelen bu 3 cocuk yapıp yırtık ayakkabıyla gondermek bana adil gelmıyor, cocuk yapmak cok kolay bakması zor cünkü ne dıyım Allah yardımcın olsun
tarafından
Gerçekliğine inanamıyorum burda hesap açilir acilmz yardım postu atılmıs. Sorunum nedeni ise ben ikinci çocuğa korkuyorum bu devirde üç çocuk düşünülmesi gereken konu bakabilirmiyim diye
(33 puan) tarafından
Ya bir çift ayakkabı ya kullanılmış da olur dedim para istemedim kimseden Allah için nolur kırmayın insanları ya ne durumum olduğunu bilmeden. Tabi sizin düşüncenize de saygım var ama ben dolandırıcı değilim
tarafından
Allah yardımcın olsun. Evlatlarını da Allah sana bağışlasın kardeşim bişey demiyorum gerçek den ihtiyaç sahibisin dir belki ama gün ve gün iyi niyet den faydalanan kişi sayısı artıyor güvenmek zor. İyi geceler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yemin ederim elimde olsa en güzelini alıp gönderirdim
(33 puan) tarafından
Allah razı olsun göndermiş kadar oldunuz. Çoğu kişi inanmıyor ihtiyacım olabileceğine  napalim Allah bilsin.
0 oy
(1,778 puan) tarafından
İnşallah yardım eden çıkar canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (214 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 205 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1111 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 263 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 4 melek annesi (1,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu

404,099 soru

12,105,744 cevap

36,426 kullanıcı

...