0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aramız bir iyi bır kötü birbirimize çok aşırı kırıcı seyler söyledik ve devam ediyoruz ben yoruldum bıktım artık sabahtan beri WhatsApps bile girmiyorum giresim gelmiyor çünkü mutlu birilerini görünce çok kötü oluyorum kaynanamla kalıyorum ne kendi düzenim ne kendine ait bı özel hayatım var zoruma gidiyor başkalarını görüyorum boylr arkadaşları olsun ailesi olsun geliyor gidiyor eşiyle gezip tozuo mutlu oluyorlar ben olamiyonca zoruma gidiyor hep ağlıyorum

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bacım herkesin bi derdi var öyle mutlu gibi görünürler ama gel bide onlara sor tabiki senin en büyük dezavantajın kaynanayla bir oturmak sen evini ayırmaya bak bu devirde bir oturmamı kaldı şu evladiyla bir oturanlara hic bi zaman bi anlam veremiyorum 
tarafından
Söylüyorum bacım kimse destek çıkmıyor eşim öncesinden tamam tamam diyodu şimdi oda hiç bişey demiyor ama Kendi ailesiyle her akşam toplssan yemek yemek haricinde 1 saat oturmaz yemek de 1 saat sürmüyor bı bakıyorum çıkmış üst kata pubg oynuyor
tarafından
Hepsi aynı canim etrafımda var bi kac tane bir oturan yani bakıyorum oglan ne bekarliginda ailesine değer vermiş ne simdi veriyor ama karısını ailesinin yanına getiriyor sebep ney geçinememekten mi korkuyorlar bilmiyorum o zaman evlenmeselerdi..kac senelik  evlisin keske başta kabul etmeseydin
tarafından
İşte o zaman böyle şeyleri düşünemedim çok cahildim daha 17 yaşındaydım evlendigim de 6 senelik evliyim bacım ama bu zaman kadar hep sorun üstüne sorun Baska bişey yok yani
tarafından
Hala Daha çok küçüksün canim benim kıyamam:(( Valla ne yap et ayrılmaya bak tatlı dille yaklaş eşine ben sana özel yemekler yapmak istiyorum yalniz kalmak istiyorum sana süslenmek istiyorum evin içinde ilgini çekicek kıyafetler giymek istiyorum  vs biseler de ve Allaha sığın Allaha havale et bak gör nasıl güzelleşiyor herşey yeterki senin için iyi olsun kuzum Allah en hayırlı şekilde verir karşiligini
tarafından
Dedim bacım dedim neler dedim sanırım onunda götü yemiyor çıkmaya
-Reklam-
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Bende öyleyim de boşverdim kafaya takmıyorum

Evin ayrı olsa iyiymişdi evi ayırmaya bak 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 141 göst.
20 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozgeceylinn (58 puan) tarafından soruldu
0 oy