+2 oy
1,098 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Merhaba kızlar kızım 18 aylık kanser hastası kemoterapi görüyor şuanda perşembe emari var ona göre karar verilecek tekrar ameliyat olmasını istemiyorum. Zaten doktorlar 2. Bir ameliyatı kaldıramaz dediler. Kızım için dua edebilirmisiniz emarı temiz çıksın lütfen 

51 Cevaplar

0 oy
(7,790 puan) tarafından

En İyi Cevap

Allahım sen şifa ver yarabbim rabbim hayırla sağlıkla imanla evladınızı size bağışlasın. ANNELER BU DUAYI HEPİMİZ OKUYALIM LÜTFEN

Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.

(67 puan) tarafından
Allah razı olsun birde anneler bir şey eklemek istiyorum eğer bebeğinizin sürekli ateşi 39.5  üstüyse ve ısrarla haftalarca düşmüyorsa (bizimki 2 aya yakın düşmedi sürekli hastanelerdeydik) mutlaka beyin ve tüm iç organlarını kontrol ettirin. Açık ve net söylüyorum bu konuda doktorları dinlemeyin ısrarla çekap filan isteyin size olmaz zararlı çocuklara radyasyon diyebilirler ama geç teşhis ölümle sonuçlanıyor ve geri dönüşmü yok. Herkesin çocuğu aynı olacak diye bir şey yok ama bir bebeğin gerçekten ateşi düşüyorsa altında çok ciddi problemler çıkabiliyor. Allah kimseyi evladiyla sınamasın
(7,790 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifanızı versin güzel yürekli anne kendi evladının telaşındayken bile başka evlatları düşünüyosun ya rabbim sizi evladınızla ödüllendirsin
(67 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
-Reklam-
+12 oy
(4,987 puan) tarafından
Yarabbim sen kimseyi darda koymazsin 

Bu aziz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bu yavrucaga hayırlı şifalar ver 

Kimseyide evladiyla imtihan etme Allah im 

Aminn
(67 puan) tarafından
Amin amin amin hiç birimize evlat acısı gostermesin
(4,987 puan) tarafından
Amin canm benim
Rabbim sanada dayanma gücü versin inşallah kuzum
(67 puan) tarafından
Amin amin
(1,019 puan) tarafından
Aminn aminn
(3,164 puan) tarafından
Amiiin
0 oy
(689 puan) tarafından
İnşillih en kısa sürede tamamen kurtulur canım benım dualarım sizinle
(67 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ah yavrum benim kıyamam ben ona :((( Rabbim yardımcısı olsun  Şu mübarek günlerde silinmiş bitmiş tertemiz desin insAllah doktorlar 
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun vallahi stresten ölmek üzereyim
tarafından
Çok zor biliyorum canim ama Rabbimin dediği olur o yuzden içini ferah tut sürekli dua et kızının ismi ney adına dua etmek isteyen olur belki
(67 puan) tarafından
Arya lina çelik
(67 puan) tarafından
Hemde nasıl ilk çocuğum çok acemiligimde oldu 6 aydır kemoterapi görüyor daha 4 ay yine görecek
0 oy
(273 puan) tarafından
Rabbim.safi ismiyle muamele etsin şu ramazan hürmetine inşallah iyi olur Allah yardımcınız olsun 
(67 puan) tarafından
Amin amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Oyyy rabbim tez vakitte şifa versin inşallah cnm 
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun amin amin
(2,040 puan) tarafından
Küçük bedeni ile güçlüdür o emin ol annesi allahım öle büyük ki ummadığıin anda görrsn
(67 puan) tarafından
Aynen oyle allahtan gelme hastalık bol bol dua edip sabır çekiyorum
0 oy
(485 puan) tarafından
İnşallah tertemiz çıkar, güle oynaya evinize dönersiniz. Duacınız olacağım. Allah yardımcınız olsun. 
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun hepinizden adı arya lina
0 oy
(494 puan) tarafından
Rabbım evladını sana bağışlasın canm şu mübarek ayda hastalığını götürsün tertemiz bi beden nasip etsin yavrucuğuna insallqh dualarım sizinle 
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun kimin duası kabul olur bilinmez teşekkür ederim
0 oy
(482 puan) tarafından
Ah canim oyle üzüldüm ki sana ve bebeğine:( Rabbım şifasını eksik etmesin hatalarımızdan. Babam 60 yasinda kanser hastası o dayanamazken bu agri ve acılara 18 aylık aylık yavrum ne yapsın. Of off. Cok zor.  Allah bu günlerin yüzü suyu hürmetine aifa versin bebeğine. Dayanma gücü versin size. Sifa versin Allah'm 
(67 puan) tarafından
Amin amin inşallah
(67 puan) tarafından
Babanızada çok çok acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun
(482 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(611 puan) tarafından
Kizinin adı ne canım adına okuyalım duayi. İnşallah sonuclari temiz çıkar ameliyata gerek kalmaz. Rabbim bebeğine şafi ismiyle şifa versin. Sana da güç kuvvet versin 
(67 puan) tarafından
Arya lina çelik Allah razı olsun bin defa
(611 puan) tarafından
Senden de razi olsun her aksam okuyorum kuran. Arya Lina için de okurum.
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Rabbım vücudundan o illeti söksün alsın inşallah. Emaresi izi kalmasın. Şifasını tez zamanda bulsun. Güzel yavrunu Rabbım sana bağışlasın inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Çok geçmiş olsun kuzum haberleri yaz mutlaka <3

(67 puan) tarafından
Yazacam inşallah Allah bin kere razı olsun böyle dua edenleri görünce içime bi ferahlık oturdu
(3,550 puan) tarafından
Ah kuzum benim. Bol bol kuran oku kendine de kızına da. Rabbım içine ferahlık versin. Yavruna şifa versin inşallah. Artık kanser erken teshisle tamamen iyilesebiliyor biliyorsun çok var iyileşen. Bir de bebek onun vucudu taze organları taze Allahin izniyle tez zamanda atlatır inşallah. Rabbım bir daha hastalıkla sınamasın sizi canim benim inan çok üzüldüm derdi veren Rabbım dermanı da verir inşallah
(67 puan) tarafından
Umudumuz asla bitmiyor çok nüksetti olsun dedik inşallah atlatacaz
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Rabb'im şifa versin inşaallah canım 
(67 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah ol der ve olur hiç canını sıkma Allah'ın duası üstünde olsun inşallah rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
(67 puan) tarafından
Hiç birimize Allah yavrularımızı bize bağışlasın sapasağlam sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah
tarafından
Amin Allah şifa versin rabbim tez vakitte sıhhat versin inşallah ❤️
0 oy
(217 puan) tarafından
Mubarek gunlerın hurmetıne Rabbım şifa versin
(67 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim tez zamanda şifa versin inşallah temiz çıkar emarı
(67 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah acil şifalar versin ins sağlıkla kavuşun yavrunuza. Hemen iyileşsin ve birdaha hasta olmasın ins mr temiz çıkar dualarım sizinle.
(67 puan) tarafından
Amin inşallah Allah yavrularımızın ayağını taşa degdirmesin
0 oy
tarafından
Rabbim sağlık versin kuzumuza inşallah hemen kurtulur duamda canım
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(677 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin inşallah en içten duamdır 
(67 puan) tarafından
Çok sagolun Allah razı olsun
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Bütün dualarım o minicik bedene ❤️☹️ Tez zamanda şifa bulsun inşallah..
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun niye daha önce buraya yazmadım diye düşündüm şimdi dua edenleri görünce gözlerim doluyor
(2,204 puan) tarafından
Canım benim… rabbim hayırlısı ile birbirinize kavuştursun sizi inşallah..
(67 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Oyyyssssss kurban olurum verene hayırlı haberler almanız duasıyla dilerim sonuçları tertemiz çıkar bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Âmin Âmin Âmin Âmin
(67 puan) tarafından
Sonuç ne çıkarsa çıksın buraya yazacam yine Allah bin kere razı olsun
(2,401 puan) tarafından
Hayırlı haberler alman ve bizlere vermen duasıyla Âmin canım
(67 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 143 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sena uysal (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 647 göst.