0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esim ben kalkarim merak etme dedi güvendim. 10 dk kala uyandık corba icelim dedik Aliş uyandi bir sey yiyemedim ben emziriyorum. Niyetlensem dayanabilir miyim

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence niyetlenmeki çocuğun emiyormus bişey yememisin onunda rızkı sende :)
-Reklam-
0 oy
(3,051 puan) tarafından
Dayanırsın ama baya zorlanırsın. 
0 oy
tarafından
Bu sene şükür oruç aslında okadar rahat geçiyor ki ben dayanirdim ama seni bilemem emziriyormussun da 
0 oy
tarafından
Daha okunmadı ezan yesene biraz daha 
tarafından
Uyumadı ki sıpa beşiğine koyunca basıyor yaygarayı ankarada simdi okundu
tarafından
Hıı anladım Allah kolaylık versin Bizimki de uyumuyor yanıma aldım
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Dün bende 10 dk kala uyandım eşim tuttu ben tutmadim  7 aylık oğlum sadece emiyor ek gıda yemiyor
0 oy
(4,900 puan) tarafından
Bende emzırıyorum zaten cok az yiyorum dayanırdıım ben. Sen kendine gore ayarla cnm
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Bu çocuklar hep bu gün bulmuş ağlamaya bizimki de ağlıyo hala sallanıyorum 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ben sahurda yemesem dayanamam emziriyorum bende, sen kendini daha iyi bilirsin
0 oy
tarafından
Bizde 2 dk kala kalktık bende emziriyorum mama kullanıyorum bide tuttum ama küçük oğlan ateşli ona bakıyorum kaç saattir,, 
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık sadece anne sütü mü alıyor ? Bir de bünyeden bünyeye fark var canım onu sen bilirsin anca ben tutuyordum bir şey değişmiyordu hatta gece yemediğimde daha rahat geçiyordu gündüzüm
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Kötü olmus. Bizde kalkamadik bugece alarmim 04.15 e kuruluydu. 03.30 da uyandım saate baktım dhaa var , ekranı geri kitledim.  Uyudumm . Şimdi uyandım . Saat olmuş 6 . Şaşırdım nasıl çalmadı alarm , halbuseki bildirim çubuğunda gösteriyordu yarım saat falan var diye.dokunmamistim da ama. Hayırlısı artık. Benim kızım 16 aylık ben tutarım . 
0 oy
(135,709 puan) tarafından
cok zorlanirsi     
0 oy
tarafından
Çok zorlanırsın ama sen bilirsin
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Bizde kalkamadık ya eşimde sabah altıda ise gitti iftara kadar çalışıyor nasıl dayancak adam bilmiyorum su bile icemedik ben yine evde geçiririm bı şekilde 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
2. gün ben de uyanamadım iftar ile tuttum orucu sıkıntı yasamadım ama emziriyormussun sen, bilemedim.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 181 göst.
0 oy
8 cevap 227 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
28 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde NSYhO (392 puan) tarafından soruldu

411,611 soru

12,391,385 cevap

43,820 kullanıcı

Kategoriler

...