0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
39 +1 haftaligim doğumumun ne zaman olacağı belli değil gibi Ama oglusum sabırlı galiba ilk gebeligim normal gözüküyor dediler dogum icin kolay olması için bu hafta neler yapım ama hemen de doğururum die korkuyorum mesela bugün yürüyüş yapsam saatlerce ertesi gün gelir die korkuyorum bu hafta evde işlerim var bitmedi onları da bitireyim öyle gelsin bari :d

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde oğlum 39+1 de doğmuştu sağlıkla gelsin 
(278 puan) tarafından
Aaa öyle mi :) nedense hoşuma gitti görünce gülümsedim  çünkü vucudum yoruldu artik
tarafından
Son zamanlarda öyle oluyor insan tasiyamiyor sanki. 39. Hafta adet olacak gibi bir iki saate bı öyle his oluyordu sızlama ama hiç takmadım bilmediğim için. Hatta o akşam dışarı çıktık emziklik yaptırmıştık gecesine hastaneye gittik ertesi gün oğlumu kucağıma aldım
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından

Benim oglumda 39+1 de geldi simdi 10 aylik 

Yarım saat olsun yuru dogumunu kolaytirir yurumen hem acılman da olur kolay dogum yaparsın insallah temizlik fln yapma yorma kendini dogum oncesi sonrasinda yorulacaksin
(278 puan) tarafından
Tm cnm tessekkür ederim ama evi boyadık bi surru temizlik yaptım mutfak dolapları ev balkonlar bugünde baya çarşıya yürüyerek gittim geldim ordan da pazara yürüyerek gidip kaynanama geldim yardım ettim şimdi oturdum
(242 puan) tarafından
Yorma canim kendini ole
0 oy
(2,756 puan) tarafından
Saatlerce yürüdüğümü bilirim son güne kadar 40+4 te doğurdum :) 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Vakti gelmiş artık zaten senin rahat doğum yapman için yürüyüş yapman gerek ben 40+4de dogurdum o kadar yürümeme rağmen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 877 göst.
25 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde Yasemene (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
9 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Neslis (795 puan) tarafından soruldu

412,205 soru

12,409,005 cevap

44,746 kullanıcı

Kategoriler

...