0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar artık pisikolojim bozuluyor bu şekilde görünce kendimi 88 kiloyum 70ile hamile kaldım 96 ile doğuma gittim doğumdan sonra 80 e kadar düştüm ama sürekli tatlı isteğim oldu sürekli yedim ilk zamanlar tatlı 8 kilo geri almışım şimdi de ne yapsam veremiyorum napicam bilmiyorum 7 ay oldu doğum yapali sizler nasıl verdiniz herkez emzirirken verirsin aslında diyor ama veremedim ve belki ben böyle görüyor olabilirim emin değilim ama spiral taktirdiktan sonra kilo aldım o 8kiloyu ve tatlı isteği oluştu bende

9 Cevaplar

+1 oy
(11,937 puan) tarafından
Kuzum dur bakalım daha cok yeni artacak azalacak gene artacak. Ben daha yeni yeni vermeye basladım. Oglum 14 aylık
tarafından
Canım gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum bu şekilde aşırı kiloluyum boyumda kısa
(11,937 puan) tarafından
Canım dedigim gibi daha cok taze. Rahmetli ananem kadın dogum yaptı mı anca 2 sene sonra kendine gelmeye baslar zayıflar derdi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben emzirerek 12 kilo verdim canım tersine daha çok yiyorum emzirdigim için hep güçsüz düşüyorum 
tarafından
Ben niye veremiyorum ya artık aynaya bakamıyorum kilolarim yüzünden
tarafından
Ben eski kiloma döndüm canım bilemiyorum
0 oy
(631 puan) tarafından
Beb emzirmenin kilo verdirdigine nedense inanmiyorum :) bence sen istersen cok iyi kilo verebilirsin vucudun musait cunku bak dogumdan sonra kilon aslinda hizla dusmus o sana motivasyon kaynagi olsun hic bozma moralini ne kilolardan nerelere donenler var bunun bilincinde olman ve istekli olman en onemlisi. Tatliyi tamamen kesmek tatli seven birisi icin bence imkansiz ama azaltabilirsin evde yuruyus yap youtubedan izleyip
tarafından
Canım gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için bı anda 15 kilo aldım 1bucuk haftada o yüzden acil doğuma gittim hemen balon gibi indim ama kalan kiloyu veremiyorum çok morelim bozuluyor eşimin yanında kilolu şişko bı kadın oalrak duruyorum resim çekinmek istemiyorum artık aynaya bakmak gelmiyor icimden
(631 puan) tarafından
Psikolojini anliyorum emin ol cocuk icin biz fedakarlik yapiyoruz bedenimizden ama psikolojik yuku de yine malesef bize kaliyor. Imkanin varsa cocugunu birakma haftada 1 saat 2 saat bir yere spora gidebilirsin benim kilo problemim olmadi ama ben haftada 3 gun gittim yine de cok faydasinj gordum bir de evde devam ettim ha bebek zaten yoruyor ne kadar yapabildin diye sorsan duzenli degil ama tamamen birakmak da iyice kotu yapiyor. Zor bir surec yasamissin bi de bu dusuncelerle yorma kendini sen annesin Rabbim ayaginin altina cenneti sermis hic de gocunma kotu hissetme ne ayna karsisinda ne esinin yaninda sanki guzel zayif olunca herkes kiymet mi biljyor sabir daha verirsin hic uzulme
tarafından
Keşke canım kimseden yardım görmüyorum evde uğraşıyorum onada bebeğim işin vermiyo kucak istiyor hep inşallah veririm bu kiloları yoksa iyice kötü hissedicen kendimi
(631 puan) tarafından
Inan cocugun buyudukce daha guclu daha guzel hissedeceksin o emekler sana bir bir donecek insallah ben de oyleyim esimden bile neredeyse destek yok cunku gec geliyor yorgun geliyor birsey diyemiyorum yasadigimiz sehirde kimsemiz yok inan cok iyi anliyorum yalnizligi
0 oy
tarafından
Boyun kac cnm
tarafından
158 canim
0 oy
(611 puan) tarafından
Kan sekerin dusuyordur. Diyetlere uyan biri değilim. Gebelikte şeker çıkmıştı listeye uymak için bemi daha çok yemeğe yonlendiriyordu. Tatlıyı hamur işini ekmek dahi yeme pliav makarna bunlarda kilo yapar. Yemeklerini sulu yeme sadece yemeği kuru şekilde al öyle ye
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Ben 10 kilo verdim emzirirken spiralle ilgili olduğunu düşünmüyorum benimde canım sürekli tatlı istiyor bebeğim 15 aylık ama ben hala yatmadan bi şeyler yiyip yatıyorum 
0 oy
tarafından
Hiç bilmiyorum canım 76 ve 94 ile doğuma gittim 2 kızımda yine eski kilim 56 ya düştüm 

Küçük kızım 29 aylık ben sürekli veriyorum en son 51 olmuştum 
0 oy
(136,895 puan) tarafından
dengesiz beslendogim icin veremiyondur
0 oy
tarafından
Canın tatlı çekince hurma, üzüm kurusu ye.

İlgili bir soru bulunamadı

413,539 soru

12,449,266 cevap

46,247 kullanıcı

Kategoriler

...