Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
O eski görümcem den eser yok şimdi
0
oy
493
göst.
6 Nisan 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Görümcwmlw yaşıtız. Dört senelik evliyim çokta iyi anlaşırdk. Ne oldu anlamıyorum. Bir senedir çalışmaya başladı . Zaten uzagz farklı memleketlerdeyiz senede iki kere gidebiliyoruz. Bu ikinci varışımzdı. Kayimvalidme vardık büyük görümceme vardık bizi özellikle yemeğe çağırdılar o kadar ozenmişler ki sağolsunlar. Küçük görümcem gitmeden bize de gelin dedi biliyor üç gün kalacağımızı zaten bı gün annem de bir gün ablamdaydk ertesi akşam kaldı tek yarın bize gelin demedi . Eşimde gitmeyelim çalışıyor dedi. Bende o kadar geldik görüşelim dedim . Akşamına oraya gittik toplanıp. Bı vardık ama görümcem yatıyor hastayım ben diye . Eşi bı çorba yapmış bı fırında patates yapmış . Masaya baktık kahvaltılık koymuş sucuklu yumurta falan yemeğe asla lafım yok nimet sonuçta ama.onlar bana gelince dört dörtlük agirlarim. Hiç önemsemedi . Neyse sofra kurulana kadar gitti odasına yattı çalışıyorum ben dedi . Ablam ben sofrayı kurduk . Neyse orucumuzu açtık . Sofrayi biz topladk yerinden yine kalkmadi. Eşi çay koy diyor başım ağrıyor diyor. Yerinden kalkmadi. ablam çayı koydu onu da içtik. Kurabiye yer misiniz diye sordu eşimde ben yerim dedi ama.saatler geçti getirmedi eşimde hani kurabiye demiştin dedi zorla getirdi artık. Üstüne eşim kahve yapta içelim sonra kalkalm dedi görümceme o da ablama.fimcanin kahvenin yerini biliyorsun dedi sağolsun ablam yaptı yine .tam kahveyi içerken alt komşu şikayete geldi çocuklar çok gürültü yapıyordu. Enişte kapıyı açtı kadınla konuşuyordu aşağıdan şikayete gelmişler falan dedik ama.o.sira hasta olan görümcem bir canlandı ki dur sen bakiyim bı ben dedi kavgaya gitti gözü açıldı resmen . Evine vardık ama sanki o misafirdi. Acayip nazlıydi. Niye böyle yaptı hiç anlamadım. Tek çalışan kadın da görümcem değil yani herşeye çalışıyor um ben hastayım ben diyor.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
10
Cevaplar
0
oy
6 Nisan 2022
Giraybebeginannesi
(
108
puan)
tarafından
cevaplandı
O sizi laf olsun diye çağırmış.
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Sanırım öyle oldu
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
6 Nisan 2022
geldimikapaksesiii..
(
9,619
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsaydım o tavri gördüğüm an çıkardım o evden hiç çay kahve bile icmezdim
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Toplu bı ortam da da öylesi yapılmıyor işte ben öyle yapsam suçlu ben olurdum
7 Nisan 2022
geldimikapaksesiii..
(
9,619
puan)
tarafından
yorumlandı
Sadece sen değil canim yani diğerleri nasıl oturdular cokta kardeşleri yani benim kardeşim bana yapsa bidaha iyi olduğun zaman çağırırsin der çıkarım o evden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Nisan 2022
Simay Beytullah
(
1,378
puan)
tarafından
cevaplandı
Çalışmaya başladıktan sonra gözü açılmış ve bi yerleri kalkmış sanırım . Takma bundan sonra sende ona aynı hasta numarası yaparsın . O zaman anlar
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İlk defa böyle yaptı gerçekten çalışmak yaramadı ona
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Nisan 2022
Mekace
(
1,560
puan)
tarafından
cevaplandı
O sizi çağırmadi demesin diye çağırmış
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Sanırım evet
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bidaha gitme evine olsun bitsin çalışınca g*tü kalkmış demekki
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Zaten sene de iki kez giderdik Allah bilir ne zaman denk gelecek bundan sonra
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Nisan 2022
Hugo
(
1,363
puan)
tarafından
cevaplandı
Uzundu basini mi unuttun ama zaten davet edilmeyen yere gitmissiniz demi?? Kadin açik açik neden geldiniz, istemiyorum demis.
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım bize de gelin dedi yazmıştım ama eşimde gündüz çalıştığı için gitmeyelim dedi bende uzun zamandır görüşmüyoruz dedim bı daha ne zamn denk gelecek ki dedim kayınvalidem de akşama gideriz dedi oylelikle gittik normal de hiç öyle biri değildi ne oldu anlamadım valla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Nisan 2022
Mirayy3
(
189
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani görümcenin yaptigi cok ayip zaten ama sizede anlam veremedim oyle insanin evinde hadi yemek yediniz de cay kahveye kalmazdim ben siz nasil istediniz anlamadim
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Toplu gittik cnaim tek biz değildik kayinvalidem büyük görümcemler falan hani oule bı ortam da ben kalkıp gitmeye çalışsam suçlu olurdum .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Nisan 2022
B A R B I E
(
11,682
puan)
tarafından
cevaplandı
Sizi çğırmamış zaten doğru mu?
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Çağırdı canım gitmeden bize de gelin dedi zaten bı günümüz kalmıştı bizde gittik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Nisan 2022
Huniliprenses
(
11,927
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence hata hastayım demiş o an gecmiş olsun bulasıcı dır belki diyip hemen kalkmamanız olmuş bence. Gercekten hastaya insanın kafası kaldırmıyor ha numara yaptıysa ve sizi istemediyse cok ayıp bir hareket.
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yani hiç yaptığı şey değildi . Varmış bulunduk iftara 15 dakika vardı birde toplu gitmiştik kayınvalidem büyük gorumlwr falan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yani o çağırmak için çağırmış.sizde Cat kapı gitmişsin.bilemiyorum madem yemeğe kaldınız çaya,kahveye, kurabiyeye kalmasaydiniz keşke
6 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Çat kapı varmadik canım herkes yorumda cagirilmamşsin yazmış ama kimse dikkatli okumadı sanırım . Gitmeden bize de gelin dedi . Zaten bir günümüz kaldığı için bize de gitmeden gidelim dedik normal de hiç öyle biri değildi çok değişmiş gerçekten . Yani oule bı ortam da da ben kalkacak olsam suçlu ben olurdum en azından herkes gördü nasıl agirladıgini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
13
cevap
629
göst.