0 oy
193 göst.
Aile kategorisinde (413 puan) tarafından
Kızlar 22 aylık oğlum 20 25 kelimeye yakın kelime söylüyor ama henüz daha hiç cümlesi yok söylediği kelime sayısı ve cümle kuramaması normal mi 30 mayısta 2 yaşına girecek inşallah bundan 2 ay önce 5 6 kelime anca vardı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabi normal canım bir sorun olsaydı tekli kelimeleri de soyleyemezdi 
(413 puan) tarafından
Yaa öyle i dersin 2 ay önce doktoraa gittim bakmıyor diye otizim fln yok dedi bana bakmayan çocuk doktora bakıverdi an şuan bakıyor hepsi anlaşılır olmasada kelimesi var
-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından
Ya ben vok takıyorum 18 aylık kızım 5 kelımıse var senınkının 18 aylıklen nasıldı az mı kelımesı ya
(413 puan) tarafından
Ben psikoloğa bilee gittim bakmıyor Du bana seslenince çok şükür bişeyi çıkmadı çocuklar pamdemiden dolayı böyle oluyor gecikiyor sosyal iletişim sorunu dedi geriden gelyşro biraz dedi cnm Bol bol sosyal ortam dışarı oyun konuşma yapın
(217 puan) tarafından
Benımkı bakıyor ısmıne parmagıyla herseyı gosterıyor kendınce ısım koymus herseye onu soyluyor asırı bıdırdanıyor ama sosyal ortam yok gurbetteyız ve ımkanı kısıtlı bıryerdeyız :(
(413 puan) tarafından
Bizde öyleyiz babamız askeri personel ama bak ben şuan 2.ye hamile olduğum halde götürüyorum parka bırakıyorum kuma buluyor kendini oynuyor çoculsşrı görüyor gelyiruz çok işe yarıyor ewde sürekli büyük bir birey var gbi konuş onunla benimkide çok şükür işareti var herşeyi anlar cnm
(217 puan) tarafından
Parktan o kadar korkuyorum kı 1 hafta gıttık bronsıt kaptı bır cocuktan 1 ay gevmedı o bronsıt sımdı gıturemıyorum ama dolastırıyorum hep, ay Allah razı olsun canım yaoayım
(413 puan) tarafından
Bişey olmaz çocuk bunlar gelir geçer hepsi onlar için cnm :) senede Allah razı olsun
0 oy
tarafından
aralarinda tam 1 ay var benim kiz da 30nisanda 2 yas oluyor 

masallah guzel konuşuyor soyledigimiz çoğu seyo tekrar etmeye çalışıyor 

cumle kuruyor ama tam degil mesela  ben obbak (gezmeye) gitcem yada beni obbak götür 

anne buvva (su) 

Anne sut içcem 

bana onu ver gibi gibi seyler diyor 

bunun gibi kisa cumleler kuruyor 
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Senin icin demiyorum ama birkac gundur yurumuyo, konusmuyo postlariyla doldu, salin şu bebeleri onlarda insan canlari isteyince yaparlar :) 
(413 puan) tarafından
Ya ne bilim bende yalnız büyüyor gelişimi için endişe ediyorum
(1,364 puan) tarafından
Birseyi yok, evham  yapiyosun bence
(413 puan) tarafından
Saol canım cümle olmayınca ne bilim bende sordum
(413 puan) tarafından
Yani gerçi kelimesi olan cümlede kuracaktır die düşünüyorum
(1,364 puan) tarafından
Ee yani :) sonucta sesi cikiyor cocugun, konusmusta iste, gerisi keyfine kalmis artik

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 214 göst.
29 Eylül 2023 Aile kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
8 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 195 göst.
19 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 477 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,868 soru

12,099,182 cevap

36,409 kullanıcı