Kizlar erkek kardeşimin nişanlısıyla olan muhabbeti anlaticam haklı miyim haksız mıyım birde siz yorumlayın annemler alışverişe götürmüşler kıyafet falan herşey almış iç çamaşırda hepsinden fazla fazla aldırmış bizimkilere annemde sesini çıkarmamış hepsinden 25 tane almış toplam sadece 5 milyar iç çamaşıra vermişler ben ilk duydum şok oldum o kadar iç çamaşırıyla dükkan açılır resmen birde aldığı sütyenler evlendikten sonra kilo alırsa hamile kalırsa hiçbiri ona olmaz bende bir büyüğü olarak anlattım bak canım bunlar hamile kalırsan sana olmaz diye güzel güzel anlattım tavsiye verdim çünkü ben bile aldığım sütyenlerin çogu dolabımda duruyor hamilelikten sonra emzirme derken insan rahat takılıyor buda beni yanlış anlamış 3 aydır benimle konuşmuyor düşman belledi resmen beni ben kötü birşey soylemedim sadece rahat olan sütyenlerle değiştir istersen dedim zaten anneme de başta dedim beni yanlış anlar düşman beller diye annem yok niye yanlış anlasin konuş dedi yoksa hayatta karismazdim pişman oldum zaten hala bile konuşmuyor benimde umrumda değil ama arada kardeşim kalıyor onun için üzülüyorum sonuçta kötü birsey demedim siz olsanız küser miydiniz yoksa benim iyiliğimi düşündü ne güzel Allah razı olsun mu derdiniz gerçekten içimde zerre kötülük yoktu bilmiyorum niye yanlış anladı