0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından
Bebek büyütürken 3 aydan sonra rahat etmeye başladınız mı? En rahat ettiğiniz dönem? Günaydın ❤️

15 Cevaplar

0 oy
(6,046 puan) tarafından
11 aylık oldu üstünü başını o koltukları tutup yürürken değiştiriyorum. Bezini degistirmeye kızından yardım alıyorum başında dur uyalada kaçmasın.  Bu aralarda huy etmiş mutfağa gelip ocağa uzanmaya çalışıyor. Herşeyi arka gözlerde pişirmeye çalışıyorum. Evi supururken süpürgenin üzerinden tutup bütün evi beraber supuruyoruz. Daha çok var da yazarken oglum ayağımdan kaçıyor. Sallıyorum da :) demem o ki totom koltuk yüzü görmüyor
(1,020 puan) tarafından
Ya ne komiksin daha çok var da yazarken oğlum ayağımdan kaçıyor :) niye moralimi bozdunuz :))
(6,046 puan) tarafından
Valla moralini bozmak için değil. Düşün ki bir atletizm sporlarından birinde yarisacaksin önceden hazırlık yaparsın. Bende bir kısmından küçücük anlattım ki ona göre fiziken ruhen hazırlan.
(1,020 puan) tarafından
Ya atak haftasında fazlası vardır eksiği yoktur sabah 11 den beri sabah 4 e kadar gezdirdim çıt çıkmadı evde 5 dk durmuyo ya kucak ya bebek arabasında sallanma böyle de ayaktayım üstelik çığrınıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Asıl 3 aydan sonra zorluk başlıyor hemde baya yeni doğan halleri ne ki 
(1,020 puan) tarafından
Hadi yahu :) 3-6 ay bari daha rahat oliim :) beyefendi evde durmuyo sokak sokak geziyos
tarafından
Doğrudur Allah yardım etsin canım benim bizde çok çektik :)
0 oy
(2,072 puan) tarafından
3 ayı doldurduk. Full gazlı gazlı devam ediyoruz  :) Bende merak ediyorum. Ama bence büyüdükçe rahatlarız inşallah ya
(1,020 puan) tarafından
Ya ben hayal etmeye devam edecem o hayaller yaşatıyor beni :)) ❤️
0 oy
(1,391 puan) tarafından

Sana da Günaydın cnm ama sabah olduğu için değil Anne olmuşsun gözünü aç ve seni neler bekliyor anla diye :) şaka bir yana kuzular dünyaya geldikten sonra ne zmn rahatlarım diye düşünmek yerine nasıl daha az rahatsız olurum diye düşünüceksin. Çocuk 1 taneyse yinede bir nebze rahatlık yaşanabilir ama henüüz çok erken. Sizin daha damaklar kaşınacak dişler çıkacak ek gıdalar  emeklemeler yürüdükten sonra dağılan çekmeceler tuvalet eğitimi o bu şu derkeeeen ayy neyse yazarken yoruldum Sağlıcakla büyüt Bebeğini :)<3

(1,020 puan) tarafından
Ahahaha ya evet bana günümü aydırdınız sağolun :))) 2 yaş işteee :) sonrası kolay... Benim hayallerimi dağıtmayıııın :)
(1,020 puan) tarafından
Yani özellikle şu atak haftasında ayaklı çocuktan farkı yok bence dahası var durmadan ağlıyotçr hep ayaktayım bebek arabasında sallıyorum ya da kucak istiyor bugün 11 den beri sabah 4 e kadar sokakta gezdirdim çıtı çıkmıyo evde hep ayaktayım üstelik çığrınıyor
(1,391 puan) tarafından
Hayaller ve hayatlar der susarım :)) umarım hayalindeki gibi olur. 9 yaşında en büyük çocuğum ahhh ahhhhhhh :D
(1,391 puan) tarafından
Aslına bakarsan her dönemin her yaşın bir zorluğu var yürüdüğünde kucağına alma derdin olmayacak ama o zmnda kendi kndine heryere gdip dağıtıyor yolda elini tutturmuyor dceksin. Tam ozmnlar geçicek tuvalet eğitimi kendi yesin kendi uyusun drken baktın kii büyüyor sonrası okul ödevler bilmem nee. Annelik Hem dünyadaki en mucizevi birşey hemde zor.
(1,020 puan) tarafından
Tabii ama 2-3 yaşında kreşe gitse çocuk sabah 8 den 6 ya kadar evde olmuyor zaten 3-4 saatte evde oyalarsın ne olmuş önceden öyle miydi 7 yaşında okul yüzü görüyorlardı
0 oy
(158 puan) tarafından
9 aylık benimki ilk 3 ay gazla sürekli sallamaya elimizde beşikde hamakda çok günlerdi.sonra sakinleşti biara memlekete gittik geldik suandasa evin içinde perde düzeltmeye kalksam odadan çıkacak sanıyor başlıyor aglamaya
(1,020 puan) tarafından
Odadan ne çıkacak sanıyor siz mi?
(158 puan) tarafından
Aynen benim gideceğimi sanıyor tek kalmak istemiyor ağlıyor.mutfaga wcye oğlumu almadan gidemiyorum artik
(1,020 puan) tarafından
Ce ee oynayın bol bol kaybolmayacağınızı anlasınn
(158 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim oynuyordum ama biraz daha fazla oynuyum.
0 oy
(3,102 puan) tarafından
2  2.5 yas snrasi en rahat
(1,020 puan) tarafından
2 senemizi silicez :))
(3,102 puan) tarafından
Walla oyle tam rahatladim dedim oglan oldu smdi sil bastan :)
(1,020 puan) tarafından
Kaç aylık
(3,102 puan) tarafından
7.5 aylik kzimda 3 yas 7  ay tam 3 yas var aralarnda
(1,020 puan) tarafından
Maşallahı var 8 aylık olmuş yaşına da as kalmış
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Is kafada bitiyor. Ilkinde cok zorlanmistim tabi ozaman tecrubesizlik var, yaş kucuk falan. Simdi 2.yi buyutuyorum 3.5 aylik zorluklari var tabiki olmazmi ama olmasi gereken olarak gordugum icin keyif aliyorum. Cok cabuk buyudu daha o süt kokusuna doyamadan buyuyor :(  uyumuyosa uyumasin, oturur bekleriz kafasindayim. Zaten kucagimdan indirmiyorum. Mincık mincık oynasiyoruz uyuyoo suan ozledim ya :) 
(1,020 puan) tarafından
Uyumayınca uyusunlar diye bekliyoruz uyuyunca da özlüyoruz :)
0 oy
(9,238 puan) tarafından
En rahat zamanlarım 3 aya kadardı.sımdı 7 aylık ewde savas var. Wc ye bile gidemiyorum cıglık cıglıga 
(1,020 puan) tarafından
Anne gidecek diye mi korkuyor vay halimize
(9,238 puan) tarafından
Göremedklerini kayboldu zannediyorlarmıs
(1,020 puan) tarafından
Evet ce ee oynayın bol bol
(9,238 puan) tarafından
Sırtıma baglıyorum artık
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Doğduğu 40 gün en rahat dönemdi  sonrası koşuşturma gaz büyüme atakları 
(1,020 puan) tarafından
2 yaşa kadar büyüme atağı devam
0 oy
(988 puan) tarafından
10 aylık 40 günlük gibiyiz :)
(1,020 puan) tarafından
:)) iyi mi kötü müü
(988 puan) tarafından
Kötüüüü:))
(1,020 puan) tarafından
:) öyle de böyle de yenidoğan da olsa hep ayaktayız ayaklansın en azından gazı olmasın ya durmuyo hep kucak hep bebek arabası
0 oy
(361 puan) tarafından
3 aydan sonra rahat etmiyirsun tamamen bebekli hayata alisiyorsun bebeginin huyuna alisiyorsun yoksa her ayin kendins gore zprlugu var
(1,020 puan) tarafından
O zaman devam :)
(361 puan) tarafından
Bundan sonra bize hayat lorke lorke diye diye devam ediyorsun;))
0 oy
(2,569 puan) tarafından
4 ay 8 ay ve 10 ay atakları en zor zamanlarıydı onun dışında daha iyi şimdi 1 yaşız çok şükür
(1,020 puan) tarafından
Yaşı olmuş şükür devamı gelir
0 oy
tarafından
8 aylık ve asla rahat etmedim ne zmn rahata kavuşurum bilmiyorum
(1,020 puan) tarafından
2 yaşından sonraa
tarafından
Ohoooo şov var iki yaşa
0 oy
(1,963 puan) tarafından
3.aydan sonra Ben rahat ettim canım. Gazı azaldı. Uyumaları düzeldi şuan 5 aylık olucak özellikle 4.aydan sonra oyun oynamaya başladı. Oyun halısına yatırıyorum eline oyuncak falan veriyorum onunla konuşmaya falan çalışıyor. Devamlı onunla etkinlik falan yapıyoruz.4.ay atağı çok kötü diyorlardı ama bizde akşamları bir huzursuzluk oldu 3-4 günde bir onun dışında iyiydi. Özellikle 4,5 aylıktan beri daha rahat. Tek isteği annemde yanımda olsun birlikte vakit geçiriyoruz.
(1,020 puan) tarafından
Maşallah umarım ben de sizin gibi deneyimlerim :) ben de şimdiden oyun halısı aldım
(1,963 puan) tarafından
İnşallah canım. 2.aydan beri koyuyordum pek anlamıyordu boşuna mi aldim acaba diyordum  1 ay annemlere tatile gittik geldik 4 aylıktı dedim bir koyayım anlar bekli bu sefer bir baktım asila asila deviriyor üstteki süsleri :)   İnşallah güzel güzel senin bebiste oynar Oynamaya başlayınca insan rahatlıyor.
(1,020 puan) tarafından
Amiiin canım
0 oy
tarafından
Ahahahaha.    Bence evlat ın hiç bir zamanı zor değil   ama hiç te kolay değil. Bazen diyorum çekilir çile  değil aklımın içe ben diyom bazen de  onlar olmasa hayat boş nefes almak boş geliyo evlenir giderler halen   o anları blie  zorlar bence
(1,020 puan) tarafından
Onlar bize kanki yaaa :)
tarafından
Aynen  valla  isterse herkes gitsin bi onlar yeter    bi de eşim tabi onsuz da olmzz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 187 göst.
0 oy
10 cevap 259 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
28 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burc (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 372 göst.
14 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,030 soru

12,293,912 cevap

38,283 kullanıcı

Kategoriler

...