0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
Kizlar geçen ayın 8nde adet olmustum   u ayin 5i veya 6snda olmam gerekiyordu ama 10 gündür kasiklarimda agri gogus hassasiyeti şişkinlik vs vs yani hem hamilelik hem afet belirtisi yaşıyorum ikisi aynı olduğu için hemen hemen bundan 1 hafta önce daha önce hiç yaşamadığım kahverengi akinti geldi bir miktar başka da bida gelmedi sonra dün adet oldum sandım ama çok hafif pembe renkte lekelenmelerim geliyo tam da adet gününde yani belki adete döner umarim döner tabi bilemiyorum 2 gün önce de test yapmıştm ilk 1 2 saat çift çizgi olmadı ertesi gün baktim gayet net bir şekilde silik falan değil ikinci çizgi cikmis silik olsaydı kuruma cizgisidir dicektim ama gerçi hala öyle diyorum bugün bu kanama adete dönerse hamile degilim demektir umarım değildir daha 14 aylik oglum var neyse kizlar yani böyle şeyler yaşayıp hamile olan veya adet olan var mı bana akıl verin kafam karıştı ya 

7 Cevaplar

+1 oy
(6,046 puan) tarafından
Bugün  bı daha test yap. Bence hamilesin
(83 puan) tarafından
Ay deme kız insallah değilimdir ama bu arada ben de spiral var yazmayı unutmuşum 3 ay oldu taktirali
(6,046 puan) tarafından
He bak o sürekli kanama yapıyormuş vs ondan da olabilir. Belki de spral de kaymış olabilir. Sen yine de test yap.  Hep ilk 5 dk daki sonuç doğrudur diyorlar ama 5 dk dan sonra ckan ikinci çizgiyle hamile olduğunu öğrenen yakınlarım olmustu
-Reklam-
+1 oy
(3,102 puan) tarafından
Bnce hamilesin canim kalk bi kan testi verde gel
(83 puan) tarafından
Ya umarım değilimdir beklicem ben yine biraz adete döner diye cunku yazmayı unutmuşum ama spiral bar ben de spiralle bu kadar kolay gebe kalamam heralde 3 ay oldu daha taktirali
+1 oy
(3,166 puan) tarafından
Canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle

Testlerin verdiği sonuç bildiğim kadarıyla 15 dakika sonra geçersiz oluyor. Senin durumun adete dönecek gibi geldi bana. Henüz adetin gecikmiş sayılmaz. Bekle bakalım biraz 
(83 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor umarım öyle de olur canim
0 oy
tarafından
4saat su içme. Öyle test yap. Bence gebesin
0 oy
(988 puan) tarafından
Bence hamılesın :))
0 oy
tarafından
Bnce bir kan ver 
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Bn arkadas spralliyken hamile kaldi.bebegi 7 aylık oldu kuzum olmaz deme 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
9 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senykll (453 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 105 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esma& (9,189 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 600 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (144 puan) tarafından soruldu

406,344 soru

12,183,573 cevap

36,685 kullanıcı