0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar kullandınız mı covid izninizi nasıl rahat oluyor mu çok kararsız kaldım ben kullansam mı kullanmasam mı

4 Cevaplar

0 oy
(2,745 puan) tarafından
Kullan tabi o senin hakkın. Hemde o iznin devredilme imkanı yok. 32. Haftadan sonraki izni erteletebiliyorsun ama bunu erteletemiyorsun. İdari izin bu. Özelde misin sen kamu mu? Kamuysa kesin kullan
(2,745 puan) tarafından
Kesinlikle kullan o zaman neden düşünüyorsun. :D bende öğretmenim hemen kullandım. Çok rahat geçti hamileliğim çok şükür
tarafından
Evde sıkılırım gibi geldi bana ya o yüzden canım ama sen rahat geçti diyorsan :D
(2,745 puan) tarafından
Ay ne sıkılcan kendine vakit ayır, oku,,
 izle, gez ben hep öyle yaptım spor yaptım yemek yaptım sevdiğim her şeye vakit ayırdım. Ki ben asla boş duramam kendimi bildim bileli çalışıyorum. Bebeğim 2 aylık olunca da hemen işe başladım. Bir de hamilelikte çok ağrım vardı. Kemik ağrılarım evde olmak iyi oldu
tarafından
Doğru söylüyorsun ^_^ bir daha da böyle bir hak gelmez zaten. Bende doğumdan sonra çok durmayacığım yani ücretsize ayrılmayacağım
(2,745 puan) tarafından
Bende ayrılmadım kendi ruh sağlığım içinde çalışmak iyi geliyo :D
-Reklam-
0 oy
(4,895 puan) tarafından
Kullanmama sansin yok o alternatif 32.haftadan sonra ben kullandim 32.de ayrıldım simdide ucretsizdeyim oglusum 15 aylik oldu 2 yildir evdeyim nerdeyse
tarafından
Canım ben yine 32 den sonrada çalışmayı düşünüyorum doktor ne kadar verirse izin
0 oy
(2,692 puan) tarafından
O izin mecburi diye biliyorum. Yani ilk zamanlar öyleydi kullandım. Şuan değişti mi bilmiyorum. 
tarafından
Canım idari izin ya amire bağlı birazda hani yok dersa yine kullanılmaz
(2,692 puan) tarafından
Canım 2020de haftam dolunca, doktor, bu senin ya da kurumun inisiyatifinde değil, covid den dolayı risk gurubunda oluyorsun ve mecburen izne ayrılıyorsun demişti. Ben zaten seve oynaya ayrıldım da :D o zaman öyle denmişti yani. Bir şey değişti mi 2 yıl içerisinde bilmiyorum ama.
0 oy
(454 puan) tarafından
Tabiki canım öyle bir hakkım varken neden kullanmayayım ki? Mis gibi dinlendim kafamı dinledim 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
8 cevap 129 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sedagktg (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 214 göst.
14 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu

406,502 soru

12,192,177 cevap

36,713 kullanıcı

...