Kızlar hayatımda 10 defa pogaça yapmişımdır hepside kötü oldu ya biri yumuşak olmuyo biri çatlıyo bana güzel bi pogaça tarifi verin ya nasıl mayalicam tekrar yapcam sinirlerim bozuldu akşam yola çıkcaz onun için yapcaktım şunların haline bakın ya
Hazırlanışı
Hayırlı akşamlar dilerim.
Bu tarif asla şaşmaz. Sürekli yapıyorum ve çok beğeniliyor. Mutlaka denemelisiniz. İster açma yapın ister poğaça ikisi de muhteşem oluyor. Yapıp pişirip buzluğa da atabilirsiniz.
Sütü ısıtalım. Yoğurma kabına maya, şeker ve sütü alıp 10 dakika aktifleşmesi için bekleyelim. Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyerek unu azar azar ilave edelim ve kulak memesi yumuşaklığında ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
Üzerini streç film ile kapatalım. Kalın bir örtüye sararak 1 saat bekletelim. Hep yaptım tarif canım
Fena durmuyor ki kıyır poğaça sanırım bu. Tadı önemli. Eğer yumuşak poağaça istiyorsan nefis yemek tariflerimdekini kullanıyorum ben hep müthiş oluyor ekstradan içine mahlette katıyorum bir çay kaşığı mmm.. Foto çekip ekleyeyim o tarifi kullan tavsiye ederim hep onu yapıyorum ben. Bunlar güzel olacak gibi ama canını sıkma.
1,512,253 soru
24,666,826 cevap
367,042 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın