0 oy
2,602 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Çok kararsız kaldım hangisi kullanışlı olur sizce 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,378 puan) tarafından
Pedli yatakkkk
(1,378 puan) tarafından
Valla şu an ölçüler aklıma gelmiyor ama . Carsaflarim yataşın 2 tarafını da kapatıyo hatta bazayla yatağın arasına sıkıştırıyorum
tarafından
Hm benim şuan ki yatağımda pedli ama çarşaflarım hep kısa geliyor yeni yatak Alacam o yüzden kararsız kaldım
(1,378 puan) tarafından
Yataşın ölçüsüne göre bulmaya çalış canım . Önce gidip yataşa bakarsın ölçüyü alırsın daha sonra araştırma yaparsın netten de bakarsın ona göre umarım bulursun
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(1,378 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pedli yatağı sadece tek taraflı kullanabilirsin canım satıcı bana öyle demişti bende pedaiz aldım 
tarafından
Bende pedsiz istiyorum fakat pedsiz 2000 TL pedli 1400 TL şuan kelebek marka eşim pedli al diyor ben engin yatak seviyorum birde bilemedim
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Geçen sene aldım pedsiz aldım öbür tarafida kullanmak için hem
tarafından
Anladım kararsız kaldım ya
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Pedli yatak tek taraflı kullanılıyor .ben aldım ama pişmanım .kirlendi çöktü bu tarafı çeviremiyorum da
tarafından
Kaç yıl oldu canım marka nebirde çevirsen nolacak ki benim eski yatağımda pedliydi sert seviyorum diye diğer tarafını kullanıyordum şimdi yeni Alicam pedli mi alsam pedsiz mi karar veremedim
(1,569 puan) tarafından
Marka hatırlamıyorum canım 3 yıldır kullanıyorum .iki taraflı kullanılanından al mutlaka .daha geç eskir en azından
tarafından
Teşekkürler canım ☺️
0 oy
tarafından
Brn pedli yatak kullanıyom memnunum
tarafından
Kısa gelmesinde fazlalığı altına konulur teşekkür ederim
tarafından
Yatağının ölçüsüne göre nevresimlerini çarşaflarını al cnm
Yatak 150*200 var 160*200 var çeşit çeşit
tarafından
150×200 aldım canım ölçü kaç alsam olur ki
tarafından
200 *220 alcn cnm fazlalık kalıcak onuda altına kıvırcan
tarafından
Tamam teşekkür ederim ☺️
0 oy
(339 puan) tarafından
Canım pedli yatak dan kastın tam olarak ne anlamadım ama benim yatagım da ayrıyeten fermuarlı üstü çıkabilir parçası var kesinlikle iyiki öyle almışım diyorum aferdersin adet oldugumda kan falsn geçtiginde hemn alıp atıyorum makinaya yada kirkendiginde hemen çıkarıyorum makinaya postalıyorum bence aşırı kullanışlı eltim normal aldı onunki ayrıyetten çıkma imkanı falan yok kan lekesi bulaşmış çamaşır suyla deterjan cif herşey kullandı keşke seninki gibi alsaydım dedi çıkaramadı iyi kötü sildi kullanıyor bence pedli mi deniyor bilmiyorum ama öyle almak daha mantıklı 
tarafından
Pedli dediğinden ama benim alacağım çıkmıyor
(339 puan) tarafından
Benmki kenarlardan fermuarlı canım çıkarıyorum atıyorum makinaya ter temiz çıkıyor geri seriyorum mis gibi oluyor
0 oy
tarafından
Pedli bizimki çok memnunum. Çok rahat. Pedi fermuarlı çıkarıp yıkanabiliyor. Çocuk altına kaçırdığı da da iyi oluyor Alex görevi goruyor
tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
(145 puan) tarafından
Ben yeni aldım bambini termal yatak pedli çıkmıyor bel destekli çok rahat bel için ben memnunum  200 180 aldın mı tam geliyor çarşaf da yatakta bence rahatlık önemli 
tarafından
Tamam çarşafınida öyle alayım canım tesekkurler
Alırken 200e 180 mi diyecegin
(145 puan) tarafından
Benim yatagı 200 *160  ben 200*180 aldım internette alıyorum ben ölçüleri olıyır başka yerden alıcaksan ölçülerine bakın battal boy diye de geçiyor
tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Kesinlikle pedli olan
tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
(135,704 puan) tarafından
petsiz al cift yon kuklan
tarafından
Pekii :D