0 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bagsklik ve alerji icin kan verdik ama hepsi sinirda dedi doktor abur cubur veriyosan verme dedi

Bide ben bagskligi guclensin diye hangi vitaminden alabililirim

23 aylik

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fındık fıstık ceviz meyve sebze kuru üzüm falan yedir canım pekmez içir yumurta mercimek çorbası sebze çorbası içir bunlar hep demir vitamin
tarafından
Canm yogurdu surekli veriyorum pekmezide her sabah 1 tatli kasigi veriyorum portakal suyu skyorum her sabah evde hergun ev yemegi pisiyor yemeklere mutlaka kiyma katyorum
tarafından
Demekki bazı vitaminlerin alamıyor bol güneşe çıkart . Kuruyemisleri d e ezip kaşıkla yedir birde mercimek çorbası demir içeriyor faydalı onuda içir canım *** skk
tarafından
Valla inairmisin hergun disardayiz biz  yarin findik alacam
tarafından
Fındığı ez ver canım aman korkarım ben ceviz de al bari
tarafından
Ceviz kaynanamda var ondan isterim saolasin canim
-Reklam-
0 oy
(4,280 puan) tarafından
Eğer doktor kan ilacı ve vitamin yazdıysa ekstra bi şeyi doktora sormadan verme 
tarafından
Yazmadi hic bisey yarin baska bi doktora daha gidicem vitamin olarak ne önerdigini sorcam
(4,280 puan) tarafından
Hem sınırda deyip hem nasıl bi şey yazmaz ya çocuk doktoru değil miydi gittiğin
tarafından
Evet o yizden icime sinmedi soyledim hani ilac falan kullancazmi diye yok dedi bende baska bi doktora daha gdym dedim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Keçiboynuzu özüne 5 damla çörek otu yağı damlatıp düzenli içir bağışıklık için ve hergün 1 tane nar yedir 
(25,181 puan) tarafından
Hadi ya nar dan zehirlenen hiç duymadım kız aa. Ben hergün veriyorum ya çok faydalı nasıl zehirlenmiş acaba
tarafından
Ya tarım ilacı kaçmış icine catlakmis ne bilim haberde görmüştüm asla alamıyorum alamamda
(25,181 puan) tarafından
Amaan neler görüyoz haberlerde kız sokağa da çıkmayalım o zaman yolda yürümek bile tehlikeli :D
tarafından
Çatlak nar alma kactane böyle oldu canım dikkatli incelentarim ilaçları içine işliyor
(25,181 puan) tarafından
Yok çatlak hiç almam meyvr aldıgımız yer mahallenin bakkalı çok kaliteli meyveler getiriyo pazarda bile yok öyle meyve baya pahalı oluyo hatta ama napayım iyisini yesin çocuk diyorum en azından

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 467 göst.
11 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
11 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,494,070 soru

24,409,774 cevap

350,816 kullanıcı

...