0 oy
644 göst.
Diğer kategorisinde (633 puan) tarafından
52 günlük bebeğim var sürekli kucağımda hiç inmiyo kolik bebek evi hiç toplayamıyorum yatağı toplamaya bile vaktim yok yere koyduğum gibi ağlıyo kucağa alınca susuyo afedersiniz evi b. K götürğyo zor bebeği olup evi düzenli olan var mı ya evim önceden çok düzenliydi dağınık görünce ağlayasım geliyo en son evi ne zaman süpürdüm hatırlamıyorum büyüdükçe düzelir mi acaba :(

45 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Evet dublex yatak odam asagida dogalgazla isinamiyoruz diye tek oda klima  salonda yatiyoruz kurutmadan cikardigim butun esyalar yataginn ustunde dolaba koymaya vakit yok yatagin ustunden alip alip giyiyoruz sen hesap et :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimki de kolikti inan yapilmiyo oglum sadece kucagimda uyuyodu biraktigim gibi agliyodu 3 ay boyunca sadece pazar gunleri esim evdeyken yapabiliyodm sonrasinda ana kucagina koyup rahat rahat isimi gordum ama kesinlikle aglatmadim agladigi an isimi gucumu birakip oglumla ilgilendim suan 1 yasinda birakiyorm yere her turlu yapiyorm isimi :D

0 oy
(1,420 puan) tarafından
Taktik maktik yok bam bam bam :)) diyesim geldi kanguru al istersen bebek kucaginda ne yapabiliyorsan yap veya eşin geldiğinde çocuğu ona ver öyle yap büyünce düzelir inşallah yavaş yavaş herşey yerine oturur :))
0 oy
(942 puan) tarafından

Benim bebeğim kolik değil ama eşim kucağa alıştırdı bende kanguru takip hem iş yapıyorum hem onunla oyunlar oynuyrm 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
13 Nisan 2024 Aile kategorisinde yetodiyorum (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 213 göst.
14 Aralık 2023 Aile kategorisinde Pampers (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 198 göst.
+1 oy
8 cevap 345 göst.
16 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Sevgi344 (246 puan) tarafından soruldu