0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim hiç durmuyor uyumuyor iftar hazırlığı yapamıyorum tuvalete bile gidemiyorum nasıl ayarlarım nasıl kendi kendine uyarlanabilir gerçi bu aylarda anneye muhtaç biliyyorum ama tek başımayım her şeye yetişmeye çalışıyorum eşim çalışıyor kimseden de yardım istemem zaten kendi kendime yetmeye çalışıyorum var mı önerileriniz

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kanguru alablirsin
(785 puan) tarafından
Kanguru tehlikeli olmazmi mutfakta felan Allah korusun  sıcak yağ felan sicrarsa bir yerine
tarafından
Pusetin varsa pusete koy yanına al
-Reklam-
0 oy
(785 puan) tarafından
Pusetin varsa yemek yaparken puset koy yanına al seni görürse ağlamaz belki benim kızımda iki buçuk aylık ben öyle yapıyorum durmadigi zaman öteki türlü iftar yetişmiyor 
0 oy
tarafından
Ben pusete koyup yanima alıyordum..normalde uyumalari gerekiyor ama benimki uyumazdi
tarafından
Benimki uyumasa da öyle dursa neyse benimki çıldırdı 15 dakika anca dayandı sürekli kucak istiyor of
0 oy
(128,900 puan) tarafından
sling al yada kanguru
0 oy
(21 puan) tarafından
Kızım tam 2 aylık benim yöntemlerim 

Slinge bağlamak 

Beyaz gürültü açmak 

Ninni açmak 
tarafından
Senin bebeğin de kucağına alıştı mı benimki sürekli kucak istiyor az önce pusete koydum ağladı
(21 puan) tarafından
Bebekler ilk 3 ay kucağa alışmaz canım anne kokusunu sıcaklığını ister. Benim bebeğim doğduğundan beri kucakta durmak istiyor.
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Puset varsa iyi olur. Ben pusetle yapardım tum işlerimi. 
0 oy
tarafından
Anakucağın yokmu canm anakucağına koy mutfağa yanına al ben öyle yapıyodm 
tarafından
Az önce Ana kucağına koydum 15 dakika sonra ağladı hep kucak istiyor
tarafından
Kuzum giydiğin bi tşortünü yanına koy senin kokunu istiyo . Şimdi üstündeki tşortü katla koy yanına sen başka tşort giyin
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Beşiğe koy ayağınla salla bir yandan
tarafından
Sallamaya çalıştırmadım ben ya ileride sıkıntı olur diye ama kucağa alıştı pusete koydum 15 dakika sonra da ağladı Ne yapacağım bilmiyorum hayırlısı
(7,791 puan) tarafından
Yani malesef elbet sallanıyor Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,747 puan) tarafından
Ben bebek arabasına koyum ayağımla itip çekiyordum ve tlfnda süpürge sesi açıyordum sallar gibi öyle yemeğimi ypyrm çok mantıklı sende yp benimki üç aylık 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
7 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sbhtalsbyn (325 puan) tarafından soruldu

408,240 soru

12,263,066 cevap

37,382 kullanıcı

Kategoriler

...