0 oy
598 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından
Kızlar dışarı da oluyoruz bısy lazım oluyo ben ona alıyorum ben ona deyince hep bi bahane vermemek için dun 30 tllik bisey aldım marketten ona mesela verırım parasını dedı vermedı isteyecem ayıp olur dıe dusunuyorum ben mı vok safım mıllet mı cok uyanık anlamadım ve bu İlk degıl 

31 Cevaplar

0 oy
(988 puan) tarafından

En İyi Cevap
Aldım kızlar 0:))
(14,421 puan) tarafından
Helal olsun hahah
(988 puan) tarafından
Yemın ederim vermemek için kırk takla attı pis cimri ama aldım daha yuzune bakmam )
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben isterim niye utanacakmisim 
(988 puan) tarafından
Ben anlamiyorum milleti keklıycek İnsan arıyolar
0 oy
tarafından
Iste canim sinir oluyorum soyle insanlara boyleleriyle arkadaşlık yapmayın bence  
(988 puan) tarafından
Vlla yapmıycam bi alıyım parayı
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Sen saf degilsin kuzum karsindakinide kendin gibi goruyorsun 

Karsindaki sadece kötü niyetli 

Hic sevmediğim insan türü 
(988 puan) tarafından
Vlla haklısın bende kescem arkadaslıgımı
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ya hep öle yaparsa işte tabu 1 olur 2 olur insan durmaz artık yani
(988 puan) tarafından
Vlla sabrımı taşırdı enayı gıbı oldum
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Canim o artik insan kullanmaya giriyor bendede yok yada ne alacaksan benim alacaklarima kadar var de 
(988 puan) tarafından
Dıycem artık hıc utanma bıle yok
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Ben sana aldım sen de bana al cikarciliga giriyor şahsen benim durumum olsa yirmi otuz tlik şeylerin lafını bile etmem durumum yoksa da arkadaşımla samimiysem param yok derim ikinizin arkadaşlığını samimi bulmadım çünkü sen sorun ettiğin halde soylemeyerek arkadasliginiza en büyük darbeyi vurmussun
(988 puan) tarafından
Ya ne alakası var ben cebimde para olsada alıyorum olmasa da bu darbeyi o vuruyo ıyıkık yapan mı kotu olıyo yanı
(1,855 puan) tarafından
Paran yoksa almayacaksin ayrıca bir iki kere yaptı diyelim o zaman üçüncüde hayır demeyi bileceksin çünkü dediginde rencide olup olmaması çok önemli ne bileyim belki gerçekten hiç durumu yok vermek istiyor eline para geçmesini bekliyordur belki aklindadir onunda ama sorun bence sende eğer hayır dersen olay bu noktaya gelmezdi
(988 puan) tarafından
Haklısın ben karsımdakını kıramıyorum gerı cevıremıyorum o yüzden kazık atılıyo yok hyr durumu var anlatır olmasa amenna dıycem ama varken boyle yapması hoş bi durum degıl
(1,855 puan) tarafından
Ben mesela açlıktan ölsem kimseden bir kuruş almam kendi ailen de dahil öyle bir huyum var ben de alır istemem ama bende yoksa da kimseye boş bir şey için de para vermem ekmeği olmaz alırım suyu olmaz alırım aşı olmaz alırım ama yok vazo yok kiyafet almam asla çocuğumun hakkını yedirtmem Allah rızası geçmeyen adama hayır denir
0 oy
tarafından
Benim de arkadaşım öyleydi. Sürekli ona alıyım, sürekli onunla ilgileniyim. Sıra bana gelince kem küm. Yapmadığımda da trip atıyordu ben de umursamıyordum kaç defa kapıma geldi bir çok kez kavga ettik. Hep yeniden barışıyorduk ama acayip seviyordum kızı. Herşeyin koştum hastayım dedi evini temizledim filan bende salaklıkmış 3 senedir görüşmüyoruz yolda dahi karşılaşmadık. Oğlu olmuş bitane İnternette sağdan soldan görüyorum. Ne kadar özlesem de eski günlerimizi artık yüz vermem ben de evlendim bebek bekliyorum artık kendi hayatıma odaklanıyorum kimsenin nazını kahrını çekemem. Olan düğünde taktığım altınlara oldu valla arada aklıma geliyor gerek varmıydı altına diyorum :) :) zaten ondan sonra da kimse ile arkadaşlık kuramadım. Kimseyle onunla olduğum gibi olmak istemedim. Hep bir duvar ördüm. 
(988 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına al ınsallah bebısını cnm  ama böylesine yaranılmıyo vlla bende kescem arkadaslıgımı bi paramı alıyım:)
tarafından
Al al bırakma sonradan ara ara aklına geliyor. Ne salakmışım diyorsun kendi kendine. Resmen kendimi enayi gibi hissettiriyor :) :)
(547 puan) tarafından
Keşke böle değer bilenler olsa inan bazen diyorum doğumu olacak olsa evini temzilerim doğum yapınca yemek götürürüm felan diye ama hep iyi niyet şu istimal ediliyor oysa iyi bir arkadaş herkesten daha yakin olabilir
(988 puan) tarafından
Aynen ben oyle hıssedıom:)
tarafından
Tabi ki. Ailen oluyor arkadaşın ama maalesef anlamıyor kimisi. Değer verdiğinde tepene çıkıyorlar. Ki bir de benim arkadaşım ikizdi. Diğeri daha sakindi. Tabi biri ile ilişkin bitince o da gidiyor.
0 oy
(547 puan) tarafından
 Valla ben böle insanlardan soğuyorum hep bı yere gidince ya ben oduyorm tüm hesbi yada çok nadir ortak dediğin gibi millet ***** sanıyor oysa ben hiç diyemiyorum kim olursa olsun ödeyemem yediğimi aldigimi yada şu olsa birinden sen ödersin diğerinde o oda yok ***** sanıyorlar
(988 puan) tarafından
Aynen karşılıklı olsa tamam da tek taraflı olmaz
(547 puan) tarafından
Zten kendini bilen yapmaz madem alıyorsun bir dahakinide ben alayım de yada şu zaman vercemde o zmaan geldi veremiyormusun söyle ayarlayamadim aklımda diye ne demek istediğini anladm benimde canım çok skor bu duruma
0 oy
tarafından
Bizde arkadaşımla böyleyiz ama karşılıklı birbirimizi düşünürüz. Yemek yeriz bir gün o ısmarlar bir gün ben. Markete param yetmez üstünü tamamlar, onun yetmez ben tamamlarım. Dışarı çıkar bişey lazım mı diye sorar. Derim bana iki kilo pirinç şeker bişey alıver. İlk fırsatta aynısını gider alırım param varsa veririm. Ama bunlar tek taraflı ve sürekli olursa kullanmaya girer. Bizimki dayanışma. Arkadaşın çıkarcı davranıyor demek ki. Bekle biraz vermezse iste. 
(988 puan) tarafından
Vlla benımkıde boyle olsa helal olsun alırım ama tek taraflı
0 oy
(3,102 puan) tarafından

Demekki napiyormuşuz bidaha almıyormuşuz.uzerimde para yok btti gitti :)

(988 puan) tarafından
Aynen :)
0 oy
(1,361 puan) tarafından
İste paranı en doğal hakkı. Bi daha da öyle bi insanla arkadaşlık yapma 
(988 puan) tarafından
Alıyım vlla kescem qrkadaslıgımı
0 oy
(1,784 puan) tarafından

İstesene ne utanıyosun veririm diyosa vere

Cek
(988 puan) tarafından
Yazdım şimdi bakalım
(1,784 puan) tarafından
Ne cvp verdi cnm
(988 puan) tarafından
Aldım tabıkıde cnm
0 oy
tarafından
Valla canım biz karşı komşuyla alır veririz yani markete gider bana bişey alır isterim yani bana şunu al diye yada o yda intertten bişey söyleriz tek kargo ödeyelim deyi birimiz öder sonra veririz bazen unuturum yada o unutur çay kahve içerken sorarız birbirmize unuttuğumuz bi para bişey var mı diye varsa söyleriz yok sa yok deriz yani ama senin ki unutmak değil sanki 
(988 puan) tarafından
Benımkı enayı yerine konmak
0 oy
tarafından
Laf arasında isterim niye istemiyim 
(988 puan) tarafından
Istedım bende
0 oy
tarafından
Hep alıyorm o bana ben ona veririz hep parasını ama vermese isterim canm kocam sabahtan akşama ben millete bişey alayım die çalışmıyo
(988 puan) tarafından
Aynen bende istedjm
0 oy
(415 puan) tarafından
Ah canım benimde öyle çok oldu arkadasim üniversitede falan dışarı çıktığım an bişey isteniyor ama para veren yok biz olsak o dakika hemen veririz parasını millet öyle değil ki istemeye utandım yüzsüz Ler yine bişey istediler kaç param gitti öyle şimdi hepsinden uzaklaştım çok kullanilmişim saf gelmişim şimdi arkadaşlardan uzak duruyorum valla insan kendi parasını isterken utanir mi ben hep utandım 
(988 puan) tarafından
Vlla sımdı bende ıstedım utandım
0 oy
tarafından
Benim arkadaşım mesela bana gelecek se ne lazım diyor bende çocuklu çıkamam çok bebe süt getir derim oda getirir parasını uzatırim almaz için besin lafı mı olur der bende o şekilde
(988 puan) tarafından
Bende de lafı olmazda sadece ben alınca enayı yerine koyuyorum
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Canim sıkıştım geçende parayi sonra vereyim demistin hatırlatayım dedim de al parani birdahada òyle verme paran varsada baska gozüne koy 
0 oy
tarafından

Benim arkadaşım yok ne Güzel gurbete geldim:D

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,914 göst.
+1 oy
31 cevap 417 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tuesdayy (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nurselvi (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
4 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu

413,457 soru

12,447,573 cevap

46,201 kullanıcı

Kategoriler

...