0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından
Kızlar dışarı da oluyoruz bısy lazım oluyo ben ona alıyorum ben ona deyince hep bi bahane vermemek için dun 30 tllik bisey aldım marketten ona mesela verırım parasını dedı vermedı isteyecem ayıp olur dıe dusunuyorum ben mı vok safım mıllet mı cok uyanık anlamadım ve bu İlk degıl 

31 Cevaplar

0 oy
(1,964 puan) tarafından
Arkadaşlarımın hakkını yiyemem çok almisimdir ama onlarda bana karşılık olarak almıştır. Özelikle okuduğumuz zaman paraları olmadığını bildiğim zaman ben alırdım eline para geçince hemen onlar alırdı. 
-Reklam-
0 oy
(2,690 puan) tarafından

Bir gün işyerine arkadaşla sipariş veriyoruz. Getiren adamın para bozamaması sevebiyle 15 tl arkadaş verdi yerime. 15 tlyi çıkarıp vermek istemedim de bir sonraki yemek siparişinde "benim zaten vereceğim vardı ya sana" dedim haa tamam dedi. 30 TL lik yemeğini ben ödedim. Ben o 15i unutmayıp fırsat kollamıştım. Onun umrunda olmadı :D sonra da baktım böyle üçün beşin hesabını yapmıyor hiç. Sadece para da değil kalem alır vermez vs. Ortak hiçbir şey yapmamaya karar verdim.

Hiç samimi değiliz bu arada. O yüzden ben 1 TL olsa çıkarır veririm ilk fırsatta. Ama rahat insanlar mevcut :D

0 oy
tarafından
Eskiden vardı etrafımda bi kaç arkadaş öyle şimdi yok
0 oy
tarafından
Ben olsam isterdim o almayınca çekinmiyor da ben mi Kendi parami istemeyecem
0 oy
(200 puan) tarafından
Benim karşı komşum öyle kızla arkadaş olduk sömürmeye o kadar meraklı ki yağ ister kocaman kavanozla gelir dolduruversen der un ister un kabıyla gelir yok diyorum olduğunu biliyor vermek istemediğimi anlasın diye bildiği halde yok diyorum sen de öyle yap param var ama alacağım başka şeyler var de para da verdim birkaç kez hem de yüksek meblağ verdim yarın veririm der 2 3 hafta geçer anca verir herkesin ihtiyacı var ona göre kendini ayarlar başkası böyle yapınca sinir olurum laf arasında da derim sevmem böyle şeyi diye artık anladı istemiyor 
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Nefret ettim artık arkadasta 
0 oy
(19,145 puan) tarafından
Sonuçta hediye almadin değil mi işte tabi o zaman bir dahaki sefere istemez ya da tekrar bir şey istediğinde üzerimde para yok de essek değilse anlar ben öyle insanların genelde telefonunu açmıyordum geri dönerken yolda a görmemişim şimdi bindim dolmuşa eve geliyorum gibi şeyler deyip geçiştiriyordum
0 oy
(25,196 puan) tarafından
En yakın arkadaşım ise aldıgım şeyin para hesabını yapmıyorum. Oda aynı şekilde yapmaz. Zamanında 500 tl verdi hastane için bize kavga dövüş geri verdim almıyordu 
0 oy
tarafından
CNN benim eltimde mesala gel diyor arayor beni yemek yapacam patlıcan al dedi götürdüm bulgur istiyor dünde benden domates istedi yok dedim paramda yok kaparım 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Hep bana hep bana olmaz o ne öyle 

Gözünü aç
0 oy
(274 puan) tarafından
Kimse benim kadar saf değildir. 

Yıllar önce arkadaşım dışım ağrıyor param yok hastaneye gidecekti sadece 100 lira dedi muayene olucaktı 

Kartımı verdim. Ama uygulamadan da bakıyorum bir sürü ek işlem artı eczane ücreti 300 tl harcamıştı kartımdan 

Aylarca o parayı isteyemedim ondan :))) 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,915 göst.
+1 oy
31 cevap 417 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tuesdayy (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nurselvi (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
4 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu

413,482 soru

12,448,156 cevap

46,215 kullanıcı

Kategoriler

...