Rezıllık mı bılmem de ben sezeryan oldum belden uyusturmalı neyse actılar benı cocugu cıkarcaklar beklıyorum ama kafada gidik sarhos gıbıyım dua okuyorum habıre bır aglama sesı ama nasıl anlatamam kafam beynım patlıcak yanındakı kıza dedım bu ne ya bebek neden aglıyo burda versenıze dışarı dedım ‘O senın bebegın gostermeyelım mı sana’ dedi, sagolsun kızım o gun basladı 6 ay susmadı zaten
Misafir gelmişti aşağıdan zile basmışlardi kapiyi açıp aşağıya dogru kim o diyeceğime aloo demiştim :dd
Hiç şaşmaz hep utanırım Bana gelen misafire hoşbuldum derim başkasına misafir gittiğimde hoşgeldin derim
Babamlar la akşam oturmasına gittik komşunun oğlan çocuğuna dükkanın açık dedim küçüktüm tabi oan annemlerin bana kızması gözüyle
Gecen bayramda kaynanama toplandık kaynım markete gitcekti sordu bişy isteyen varmı die bnde dedm bize bez alıver die ismini sordu bnde molfix diyeceğim yere molped demişim tmm dedi allahım yerin dibine girdim yaa sonra geldii ii gtrmş bezi kayıntam sordu ne aldın die molped dedi birdha yerin dibine grdmm
Ahahhha Gülme krizine girdim yaaa smdi çocuklar uyanacak yorumlar efsooo
1,490,013 soru
24,352,225 cevap
346,535 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın