Kız bunda utanılacak ne var ben anlatayım dalga geçersiniz sjsnjsjs
Doğum dikişlerim tam iyileşmemişti bende kaynanamlarda kaliyordum eşim asker
Kayinbabam odada tek ben de geçip tam oturacaktım yeni doğum yaptığım için alttan gaz çıkar gibi ses Geldi
Ortam sessiz kayinbabam duydu ama ne ben ne kendi başını kaldıramadı rezil oldum
Benim değil de kaynımınkini anlatıyım :)
Ay hic biri benimkiler kadar igrenc utanç verici slakca olamaz
Eşimle daha 1 aylik evliydik. Kaynanamla 10 ay beraber oturduğumuz zamanlar. Balayina gittik geldik hemen ertesi gece esim uzun yola gitti o zamanlar sehirler arasi mal taşiyodu neyse 20 gun geldi gecti. Ama varya nasil özlemişim kocamı burnumda tutuyo resmen hergun agliyorum daha tadini alamamişiz evliligin. Gelmesine yakin eşime dedim annene soyle gitsinler evden ya bir yerde kalsinlar yada gece gelsinler tamam dedi soyledi anasina oda tamam dedi. Bunlar gittiler gercekten eşimin geldiği gün ben kocama sofralar kurdum yedik içtik film seyrettik sonra işte biseler oldu malak gibi uyuya kalmisiz biz. Normalde odamizin kapisini hep kitleriz cunku kocamda bende anasinin odaya dalma huyunu biliyoruz biz o gece evde kimse olmadigi icin kapimizi ortmedik oylece uyuya kalmisiz neyse sabah oldu ebu cehil kilikli kaynanam gelmis kahvalti hazirlamis bizi kaldirdi kalktik gittik sofraya. Gorumcemle ebu cehil kaynanam kocamla bana bakip guluyolar bu ebu cehil tutup demez mi "kiz gelin geceliğinde cok sexiymiş" ve o sofrada kocamin babasi var kaynim var. Allahim biz varya o sofrada yerin dibine girdik ciktik kocamla sonrasinda kocam annesiyle kavga etti babasiyla kavga orda film koptu evleri ayirdik mahkemelik oldu vs vs
Ortaokul sondayim 8. Sinifta o zamanlar dereceli bi atlettim hizli zamanlarimdi hic unutmuyorum sali gunuydu benimde atletizim kursum vardi ertesi gun iller arasi yarisma vardi ona hazirlaniyorduk. O gun ben regl oldum hocamdan izin alip lavaboya ped değistirmeye gittim. Maaleseffff ilk regl olduğum zamandan belli ben regl olunca bagirsaklarimi bozuyorum neyse hocadan izin aldim gittim lavaboya simdi biliyorum tutamiycam tuvaletimi tum lavabolara baktim tek olduğumdan emin olmak için gercekten de benden baska kimse yoktu. Tahmin ettiğiniz gibi oldu o bağirsak bozulmasinin sesini hepimiz biliriz cesmeyi actim gurultu olsun diye neyse ciktim lavabodan ve karsimda el yikama yerinde atletizim hocam allahim dedim keske canimi alaydin da ben bu sahneyi yaşamasaydim yani o gun resmen içime recep ivedik kacmisti igrencti:)
Ben annemle babamı iş başında basmıştım hayatım boyunca o kadar utanmamıştım sanırım. Üç gün boyunca annem babamla aynı sofraya oturmadım ***** gibi ben niye uyandıysam sanki ben dedim o saatte yapın diye sjsjsjjsjs
1,501,128 soru
24,512,627 cevap
358,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın