0 oy
574 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,249 puan) tarafından
Kızlar 3 yaş kızım var yaşına 3 ay var daha doğrusu neyse tuvalet eğitimni vereli 9 ay falan oldu ama kızım bir aydır asla poposunu yikatmiyor sildiriyor sadece onuda kendi siliyor ee b.klu kalıyor totsu tabi buda hijyen açısından kötü bı durum ıslak mendil lede sildiriyor napicam bilemedim annem hasta olursun falan güzel güzel anlatiyorum ama yok asla yine mecbur ful banyo yaptırdım ee kiyafetleri hep mahfoldu atletleri kilotlari ee böyle olunca külot da yetişmiyor nasıl alistircam ben bu minik sipayi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Popuşu usuyodur .Benim cok usurdu yaa .islak mendille siliver ❤️☺️
(3,249 puan) tarafından
Ya işte canım onuda zar zor siliyorum bı yere gideceğimiz zaman oyle
-Reklam-
0 oy
(13,608 puan) tarafından
Çok istediği sevdiği bı oyuncağı alacağını söyle küçük sürprizler yap canım
(3,249 puan) tarafından
AA bunu hiç düşünmemiştim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
kizim yikatmadan kalkmio. kucuk buyuk illa yikicam. ki onada yaptrmiorum bulasr felan ugrasamam.
(3,249 puan) tarafından
Ya işte her çocuk bir olmuyor demekki
0 oy
(152 puan) tarafından

Acaba bir süre daha ıslak mendillemi idare etseniz minik daha çünkü oğlumdan bi ay buyukmüş yanlz biz daha bezden bile çıkmadık konusamıyor daha hazr değilz :)

(3,249 puan) tarafından
Ya canim maşallah oğluna bizim tam 2 yaş girdi başladık eğitime ben değil de annemle kaynanam öğrettiler saolsunlar olsun yaza ne kaldı surda o zaman başlarsınız inşallah :)
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Daha çok küçük 
(3,249 puan) tarafından
Ya öylede herşeyi anlıyor sıpa küçük tilki gibi çok akıllıdır hanım su
(3,085 puan) tarafından
Her şeyi anlaması yapması anlamına gelmiyor malesef keşke her anladıklarını yapsalar :) ben ıslak mendille hallediyorum ama neredeyse her gün göbeğinden aşağısını yıkıyorum
(3,249 puan) tarafından
Mecburen bizde öyle yapıyoruz canim
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Benimki de peçete harici dokundurtmuyo kendi de  silmek istemiyo özel bölgesini..  3 yaş 2 aylik kızım.  Ikna edemiyorum ne kadar anlatmaya çalışsam da.. Ancak  banyo esnasında  temizliyorum ona da çok ağlıyo 
(3,249 puan) tarafından
Tabi o kakada yapışıyor degilmi bizde durum öyle ee hep popo da kızarık bu yüzden
(3,696 puan) tarafından
Yok benim kızım çişini yaptığında temizlemek istemiyor poposu değil de
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Benim kızımda aynı ıslak mendille zorla siliyorum yıkama yıkama diye bağırıyor niyeyse ıslak mendil de istemiyor illa peçete diyor bu seferlik böyle olsun peçete kalmadı falan diye kandırıp siliyorum 
(3,249 puan) tarafından
Acaba neden yıkatmak istemezlerki
(1,309 puan) tarafından
Soğuk diye sanırım
0 oy
tarafından
Soğuk gelebilir cnm.biras yazı bekle bakalım .çok ustlene bnce zamanla değişir...oyuna cevirerek dene..mesela şelale açtım bak de oturmadan aç..popoisi altından.gecirelim.gibi..oglum 4 yaşında bn sikiyorum.mendille maelsef bir sensdir catlakla uğraşıyoruz.kanayip.kanamdihini kontrl ediyorum..ara ara kanıyo o yüzden bakmam gerekiyo..yaza bnde ogretcm inşallah temizlik işini..
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında hala kendim yıkıyorum işediği zamanda siliyorum rahat edemem. Bn ya insallah sende vaz gecirirsin bu huyundan 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 347 göst.
4 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 469 göst.
6 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -srn- (12,868 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 902 göst.
4 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,281 cevap

42,259 kullanıcı

Kategoriler

...