15 senedir bu burçtan olan kişiyle birlikteyim şimdi size özelliklerini ve deneyimlerimi sunacağım bakalım iyi gözlemlemişmiyim...Toplayan bi burç sabır taşı gibi toplar mübarek çok çok sabırlı oluyorlar en güzel özelliklerinden biri bu ama patlarsa tamam o iş en küçük kıvılcımdada patlarlar önünde ve sonunda senin düşüncelerine her zaman öncelik ve önem verirler danışmadan adım atmazlar benimki öyle söylemeden annesine gitmez fikir almaya özen gösterir temizdir ama bunu beni bunaltacak boyutta yapmaz dağınıklık görürse orayı kendi toplar anne babasına düşkün ama bunuda pek göstermeyi beceremiyor genelde bu gurupta olan erkekler sessiz en kötü özellikleri bu dış çevreye karşı acayip sessizler eşlerine karşı öyle değiller ama birde evcimen oluyorlar bizimle vakit geçirmeyi sever tv izlemeyide sever çay gofret koy önüne ondan mutlusu yok en kötü özelliği ise bişey söyledin mesela 3 ekmek al dedin 3 ekmekmi alayım bunu böyle tekrar etmesi ))) bakalım sizlerden neler çıkacak ))
Başagi masagi bilmem burca göre yorumlarsak benim herifim bi pamuk prens
Ama normalde pehhhhhh resmen itilmiş
Beni anlattın canım bir başak burcu olarak takıntılıyımm işimi temiz erken bitirmeyi severim gerçekten çok sabırlı ve sakinim.
Başak kadınıyım tam isabet bende kadın haliyim ama öyle tekrarlamalarım yoktur bir kere sorar söylerim olmazsada bir daha dile getirmem
Benim oğlum 11 Eylül 7 aylık çok sinirli çok komik çok tatlı istediği olsun
1,487,833 soru
24,321,477 cevap
345,332 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın