0 oy
166 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Aşıya gittim dün benim kız daha iğne yapılmadan ağlamaya başladı çok cadı olmuş bana hayır diyor karşılık veriyor hep yüzümü çizmiş valla milletin peşine takılıyor çok değişik huyları var bana vuruyor ne etcem ben bilmiyorum eşimle bana nazaran kilosu boyu bize göre uzun ilerleyen dönemde nasıl olur bilmem kilosu fazla dedi ama bebekkenden beri böyle zaten 1 yaşında 14 kiloydu şimdi 14.600  boyuda 83 cm sizinkiler nasıl aşıya gittinizmi

7 Cevaplar

0 oy
(1,309 puan) tarafından

P.tesi gidicez aşıya bizim kızda çok fena oldu yaa herşeye ağlıyo bu aralar ve çok sinirli napıcazz bilmem:ermm:

-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
İyice ablasına düşkün oldu abla ne yaparsa oda onu yapmak istiyor. Ablası kusmeyi öğretmiş istediğini vermeyince küsüyor arkasını dönüyor.
0 oy
(755 puan) tarafından
Çarşamba günü gittik aşıya boyu 91, kilosu 12, aynı senin bebe gibi benim kızda daha üzerini çıkarırken başladı ağlamaya ama aşı sonrası çabuk sustu. Aşı dan gelince hava güzeldi bahçede yürüdü koştu oynadı hiç huzursuzluk olmadı. Huylarina gelince bana tekme tokat giriyor babasının koynunda yatıyor sırf beni kızdırmak için bana vuruyor ama babasının saçını okşuyor öyle bir cadılık olabilir mi. Gelenin peşine takılmadan ziyade hep dedeleri ebeleri ve dayı amcası gelenlerimiz olduğu için onların peşine gidiyor birde dışarda çocuk gördüğünde onun peşine düşüyor. 
0 oy
(135 puan) tarafından
Bu yazdiklarin çok normal canım.Benim oğlan da öyle..Daha duygularını yonetemiyolar, 7 yaşına kadar da devam edebilir..Çünkü 7 yaşındAn sonra gelişiyor sol beyin..Onun sayesinde duyguları yönetme, mantığa burume başlıyor..Bizim de bu ayın sonunda asimiz. .
0 oy
(554 puan) tarafından
İştahsız kızım 9 kilo malesef çok uğraşarak oyunlarla yemek yediriyorum boyu da uzun değil minyon olucak belli ama diğer gelişimleri maşallah çok çok iyi huysuz ağlayan bir çocuk değil çok neşeli gezmeyi oynamayı çok seviyor her gün parka gitmek ister arkadaş canlısı çok evde de tek başına oynamaz ama ben yanında olayım beraber oynarız sesi çıkmaz vurma etme huyları yok sadece bazen ısırıyor 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Eylül annesiyim bende çok değişik huylar edindi benimkide aşırı ısırıyor saçlarımı çok yoldu konuşarak çözemedik iki gün sert kızdım şimdi unuttu onu isirmayi çözemedik daha diğer yaramazliklsr yanında bu ikisi asirir önde geliyor :))
0 oy
(7,709 puan) tarafından
Kızım Kasım doğumlu. Senin kızının kilosu baya fazla geldi bana ama her çocuğun gelişimi de tabi farklı. Aşıdan maalesef benim kızım da çok korkuyor ama sadece ben varken. Geçen gün annem götürdü sağlık ocağına, bu aralar rahatsız çünkü. Hiç ağlamamış, normalde ben götürsem doktoru gördüğü an ağlamaya başlıyor. Dövme huyu yok çok şükür. Öyle yaptığında ağlayacağınızı söyleyin. Acıdı yapıp üzülün. Böyle böyle unutur belki. 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 114 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Babymom (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 384 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Babymom (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde sinem_34 (26 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 186 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nehirsu (168 puan) tarafından soruldu

379,178 soru

11,350,400 cevap

34,818 kullanıcı

...