0 oy
231 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,847 puan) tarafından
Yüzümde geçmeyen sivilce izleri var sivilceler gitti ama izlerden kurtulamıyorum. Yüzünde böyle izler lekeler olupta geçirebileniniz varmı varsa nasıl geçirdiniz

3 Cevaplar

0 oy
(228 puan) tarafından
bnde de var bugun cilt bakimina gidecem.yoksa gecmior
(1,847 puan) tarafından
Cilt bskımı iyi geliyo mu ki?
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Şuan acnelyse tedavisindeyken tamda bu postu görmem cildim Bebek poposu gibi oluyor dermotolojiye gidip iyice yaz gelmeden başla 
(1,466 puan) tarafından
Nasıl yani bize de söyle ne yaptiriyorsun
(634 puan) tarafından
Canım yüzümde çok sivilce izi vardı renk eşitsizliği vardı ve yüzüm aşırı yıpranmış duruyordu ben doktor dışındaki ürünlere pek inanmıyorum devlet hastanesinde cildiye dermatoloji bölümüne gittim yüzümdeki problemleri anlattım doktor bir krem yazdı yaklaşık 10 gündür sürüyorum yüzümdeki bütün deriyi söktü kolejen yüklüyor muhteşem bir cilt geldi alttan Bebek p***** gibi şu an 26 yaşındayım 14 yaşındaki cildime geri döndüm sanki ne doğum lekesi ne sivilce lekesi ne renk eşitsizliği önceden yorgun bir cilt vardı lekeli sivilceli lekeli ve kendini salmış şu an botoks yaptırmış gibi gergin tedavi süreci 3 hafta olmasına rağmen etkilerini şu an görüyorum
(1,466 puan) tarafından
Ay sen ilacı yine de yazda bı bakalım nolur nolmaz
(634 puan) tarafından
Bir dermatolog ile görüşmeden kesinlikle kullanma bu çok etkili bir ilaç gece yatarken mercimek tanesinin yarısı kadar sürülüyor bölgendekii cildiye doktoruna git acneyse
(1,847 puan) tarafından
Teşekkür ederim reçetesiz alınabilir mi acaba
(634 puan) tarafından
Evet reçetesiz de alınabiliyor ama dozajlari var doktor cilt yapısına göre yazıyor güneş kremi onarıcı merhem kullanmak gerekiyor ben iki hafta sonra yaz sonucu sana atarım burdan
(1,847 puan) tarafından
Cok sağol canım
(198 puan) tarafından
Ismi nedir cnm Bende sorup dr a Ona gore yazdirim
(1,847 puan) tarafından
Acnelyse yazmış
(198 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Bende aynı dertten muzdaribim 
(1,847 puan) tarafından